Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Jak się ubrać - szybka pomoc!!

Polecane posty

Słuchajcie, dostałam pracę. Muszę jeszcze iść na spotkanie jedno, z bezpośrednim przełożonym, z którym się jeszcze nie widziałam ;) Z tym że nie będzie to już rozmowa kwalifikacyjna, bo dostałam już tą pracę. Chodzi o jakieś omówienie szczegółów, papiery do wypełnienia, wzięcie skierowania na badania. Czy na takie spotkanie muszę iść ubrana jak na rozmowę, czy mogę tak, jak chodzę na codzień?? Czy ciemne jeansy, jakaś koszula i sweterek mogą być, czy wciskać się w kostium jakiś...??

Stosownie to ja do tej pracy właśnie będę chodzić w czarnych spodniach i białej koszuli, ale chyba dzisiaj nie muszę aż tak się stroić??

Gość waleryja
koszula, sweter i dzinsy będą ok, nie powinnas isć jak obwieś, ale tak jak napisałas jest w porządku

Gość odpowiedzcie prosze na pytanie
nie nie! ubierz się tak na wpół-elegancko... nie jak na pochód majowy, ale tez nie dres... moze ubierz jeansy do tego białą bluzkę a na tą bluzkę coś czarnego i wyciągnij kołniezyk

Gość mrofeczkaaa
ubierz eleganckie spodnie i jakas bluzeczka bardziej lajtowa , nie musisz w bialej bluzce ale w jeansach tez bym nie szla:)

No właśnie myślałam o ciemnych dżinach... Oczywiście na rozmowy wcześniej śmigałam garniturkowo, ale dzisiaj tak bardziej nieoficjalnie ma być, więc chyba mogę sobie odpuścić, co??