Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubus_fatalista

WIELKI PROBLEM Z MATKĄ

Polecane posty

Gość kubus_fatalista

Mam problem z mamą. Moi rodzice są różnych narodowości ojciec jest irakijczykiem mamusia polską. W domu rządzi mama, jest naprawde piekną kobietą, ojciec jest w nią wpatrzony jak w obrazek i w ogóle nie kwestionuje jej decyzji. Otóż moja mama chce żebym się jak najszybciej hajtnął :/ i wyprowadził. Mówi że kocha mnie nad życie ale że mam się wynieść i że jak ona była w moim wieku to już miała dziecko (no czyli wychodzi że mnie) i żyła samodzielnie bez rodziców i że ma dość utrzymywania mnie i że potrzebują z ojcem domu i czasu dla siebie. Za każdym razem kiedy mam jakąś laskę od razu widzi w niej synową i zaczyna stawać po jej stronie nazywając mnie przy tym "maminsynkiem". Mam 27 lat i nie uśmiecha mi się jeszcze dorosłe życie jakieś zakupy, dzieci i gotowanie :/ No przecież musze się wyszumieć.

Gość to matka ma wielki problem z
tobą

przepraszam za wyrażenie - Stary Byk, a siedzi na garnuszku rodziców, myślę, że Twojej Mamie chodzi również o to byś się usamodzielnił (niekoniecznie wziął ślub i miał dzieci)

Gość kubus_fatalista
???? :/ Jaki problem ze mną!!!

Gość jesteś darmozjadem i tyle

jak pracujesz to wunajmij se chate jestes stary kon a u mamusi siedzisz czas wydoroslec twoja mama odchowala dzoecko i tez chce miec troche zycia dla siebie a jak cie nie stac samemu na wynajem to skumaj sie z kumplem jakims napewno sie uda

Gość mam taki sam problem ze
swoim 26-letnim synem ! kocham go bardzo ale najwyższy czas co by się usamodzielnił.

Gość kubus_fatalista
Ale czy wy serio nie widziecie problemu! Mówicie dokladnie to co moja mama! Dopiero co pare lat temu skończyłem studia! No przecież muszę sobie odpocząc i wyszaleć się troche. A ona nazywa mnie tylko "rozpuszczonym dzieciakiem"! No serio własne matka tak do mnie mowi :/ Ojciec się matce nie przeciwwstawi bo serio widzi w niej alfe i omege i chyba się jeszcze nie odkochał tak jak to się zazwyczaj w starych małżeństwach dzieje! Co mam robić???? No przecież chyba się załamie jak będe musiał sobie sam robić jedzenie, sprzątać i takie tam :/

Gość fortis
Eee?.... :O

Gość kubus_fatalista
no nie ma nikogo z takim problemem jeszcze?

Gość kubus_fatalista
no tak... i gdzie te słynne matki polski niby są ? :/

Gość 27 lat i siedzi
u rodziców. :o

Gość a nad czym tu dyskutowac
najwyższy czas nastał dla Ciebie na samodzielne życie i musisz to zrozumieć ,szukaj mieszkania i wyprowadzaj sie ! szumieć można na własny rachunek !!!

Gość kubus_fatalista
:/ to znaczy że co! uważacie że ona ma racje?????? Może bym jej kwiatki kupil albo coś to zmieniłaby zdanie??

Gość a mnie cos zdaje
ze to PROWOKEJSZYN :-0

masz 27 lat hmmmmm..mógłbyś już zacząć samodzielne życie, nie jesteś już dzieckiem a to nie ty masz problem z matką tylko ona raczej z tobą...widać że bardzo zżyłeś się z rodzicami i ich kochasz ponad życie, ale zawsze można się odwiedzać..