Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka25

jak wam sie sprawdza ten podklad w musie od maybeline?

Polecane posty

Gość xanx
Zostawia "zacieki". Ciezko sie naklada. Dobry tylko na jakas nocna impreze w dzien fatalnie wyglada.

czyli robi maske:Omam strasznie tlusta cere i mialam nadzieje,ze ten mi troche ja wysuszy

mi wysuszyl niektore partie skory strasznie (mimo ze mam mieszana:D)

Gość xanx
Matowi dobrze. Ale w dzien wygladal fatalnie, zbyt gesty, zbyt ciezki. Natomiast jak szlam na impreze to moglbyc ale bez rewelacji. NA tlusta cere to ci polece LRP toleriane albo unifiance. Bardzo dobrze kryje i idealnie matowi skore (tylko ze ja mam obcnie pzresuszona skoe i juz sie nie sprawdza)

Gość carmennn
ja go uuzywam od miesiaca. i wystarczy nakladac podklad umiejetnie moj jak sie naklada tak jak trzeba.... wyglada naturalnie , nie widac go cera jest ladnie zamatowiona , dlugo sie trzyma bo teraz jest juz 17 a ja nadal mam swieza buzie. i bardzo ladnie trzyma sie na nim puder zwykly jak brazujacy na kosci policzkowe. a buzia naprawde wyglada bardzo naturalnie nie tak jak po innych ze widac z bliska pory na skorze pod podkladem. blee tego podkladu nie bierze sie duzo..!!! tylko troszke. jest bardzo wydajny. jak sie go wezmie za duzo noto napewno bedzie sie wygladac fatalnie. wystarczy wiedziec jak sie malowac.

Gość xanx
Uwierz mi, ze potrafie sie malowac i znam zasade "mniej znaczy wiecej". Zawsze nakladam bardzo malo, bo wiem ze mozna dolozyc wiecej jak bedzie za malo, a jak sie za duzo nalozy to juz nic sie nie zrobi.Ale wg mnie ten podklad do kompletny bubel. Zreszta to nie tylko moaj opinia. Wsyatcrzy poczytac chocby KWC

Gość pizzerinka
ja ogolnie nie jestem za ta firma. maybeline, avon, oriflame, manhattan, max factor-do jednego kosza ;/ kredki sie rozmazuja, tusze krusza. nie wiem jak tam cienie. wole albo z wyzszej albo z nizszej polki. astor jeszcze niktorze rzeczy sa ok, ale tragedia dla mnie lakiery z serii mikado

Gość katheerina1
ja mam i jestem zadowolona:) nie zostawia efektu maski, ładnie matuje i długo trzyma się na buzi.

dzieki dziewczyny:-) chcialam go kupic,bo czytalam,ze fajnie matuje.zawsze uzywalam podkladow w gornych polek,ale buzia mi sie swieci,ze sie tak wyraze,jak psu jajca i nie moge sobie z tym poradzic.

Gość carmenn
no to porpstu NIE POTRAFICIE GO UZYWAC NO JEZU zobacz ze prawie ame pozytywne i maks gwiazdek jest w opiniach na kafeterii w damskiej torebce. podklad jest zajebisty. pracuje w sephorze i testuje rozne podklady a wiec chanelki tez w to wchodza. i ten podklad ze swoim dzialaniem porownuje do chanel. a wiec jest znakomity:)

Gość xanx
carmen: jak pracujesz juz w tej seforze to powinnas wiedziec ze nie ma czegos co byoby doskoanle dla kazdego. Dla mnie ten podklad jest do dupy. Naprawde. W dzien wyglada na mojej skorze FATALNIE. A ja czytalam opinie na KWC i cale nie byly takie usper.

Gość xanx
Madziulka: A co to sa te podklady mineralne? gdzie moizna je kupic?

Gość carmenn
aa a wogole to ten podklad nie nalezy do podkladow kryjacych. dlatego moze za duzo go nakladacie bo chcecie uzyskac efekt kryjacy. ale to w takim rzie trzeba szukac wsrod odpowienich podkladow

Gość xanx
No to ze nie nalezy do kryjacych to wiem, zreszta producent o tym nie wspomina wiec to oczywiste. JA po napolzeniu (nawet odrobinki) miala jedna wielka maz na twarzy