vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Czy buty tego typu są modne tej jesieni? http://www.allegro.pl/item444069763_swietne_sznurowane_czarne_botki_kobiece_36.html Pełno jest tych \"trzewików\" waham się między nimi a botkami. Tylko, że botki są do rurek a ja rurek nie cierpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salsera 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Takie buty sa nawet ładne ale pod warunkiem, że ma się naprawdę szczupłe nogi. Inaczej, zwłaszcza założone do rurek wyglądają jak kopyto. Pomijając, że pogrubiają i skracają nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Kurcze to jakie buty na jesień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 na miescie do wyboru do koloru jest wzorów :)...mnie osobiscie podobają się bootki nieco za kostkę, mam słabość do niepraktycznego zamszu, ale najlepsza jest skórka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 No niby tak, botki i ładne i modne. Tylko czy jeśli założę je do spodni, które mają lekko rozszerzone nogawki to będzie ok? Szkoda je zakrywać pod spodniami kurde nie mam butów i mam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 no pewnie ze beda ladnie sie komponowały i w spodniach i w spodnicach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 te są niczego sobie :D http://www.allegro.pl/item441212542_oryginalne_botki_z_kokarda_code_199_r38.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Czyli idę znów na zakupy teraz botki przymierzać idzie zwariować..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Faktycznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 do CCC to ja chodzę napawac wzrok tymi wszystkimi cudenkami :P, no nie mogę oderwac od nich wzroku :)..ale teraz to sobei mogę tylko popatrzec, bo się juz w inne wczesniej zaopatrzylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 a jakie kupiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 http://www.allegro.pl/item445844437_super_modne_botki_z_guzikiem_purpur_712_4_38.html a te? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 te takie oryginalne :)http://www.allegro.pl/item447783653_botki_czarne_z_tasiemka_db8762_nowosc_39.html kupujesz w ogole buty przez allegro ?? ja bym tak nie mogla bez przymierzania, podziwiam niektórych ludzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Kupiłam 2 pary. Rozmiar ok, w ogóle pod względem "technicznym" ok ale no jednak na zdjęciu były jakieś takie fajniejsze.. wiesz jak to jest:) Czemu nie kupujesz? Z czym masz problem, różna numeracja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 mmmm ciekawe :D swoje to w ogole nie w ccc kupowalam, teraz nawet to nie pamietam jakiej dokladnie firmy ooo te mi sie bardzo podobaja -- http://www.ccc.eu/katalog/kolekcja_damska/#T16_Mall_I3433290000004 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 nooo! Kurde uwielbiam zamsz! Ale po ostatnich kupionych zeszłej jesieni mam nadzieję, że pójde po rozum do głowy. Na zamsz nie ma mocnych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 ja to musze wszystko zawsze przymierzyc...hmm zobaczyc jak sie w tym czuje, tak samo jest z ciuchami :)..numeracja nie zawsze się zgadza z tym co wytłoczą na butku, takze mierzenie, i jeszcze raz mierzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 przez allegro to jedynie kupowalam skarpetki takie długasne pod same kolanka :P no i bolerka - rozne kolory :D i bylam zadowolona :D..ale na nic innego sie nie zdecyduje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 niby kolekcja jest pokazana na necie...ale ja niektore butki to pierwszy raz widze na oczy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 i kosmetyki też kupuję:) Ale chyba kurtki bym nie kupiła.. oj bym sie obawiała...:) wiesz Ci "zazdroszczę", że masz buty a ja nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 aaa tam , Ty tez bedziesz miala :)..tylko spiesz się, bo ludzie juz wykupują, a jeszcze jak ceny ida w dól, to jak nienormalni zakupują po 3 pary na raz hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 hahaha tak to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 nie wiem , czy Ci sie podobają, ale nie powiem ciekawie wygladają - połaczenie skórki z zamszem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Widzę, że obie uwielbiamy zamsz:) kupiłam szczoteczkę do zamszu i preparat nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 kiedys wczesniej kupowalam tylko zamszowe butki , za radą dobrej pani sprzedawczyni zakupilam szczoteczke do zamszu, jakiś tam preparat i lipa...szajs totalny :O...jak się juz buty zbrudzą, to tego za chiny nie idzie wyczyścić :O, ani rzadną szczoteczką -niby specjalnei do tego przystosowaną ,ni płynem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 http://www.allegro.pl/item445865596_najmodniejsze_polaczenie_botki_ale_styl_r_39.html --- fajne, choc widzialam ładniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 skórką od chlebka:) i mlekiem trochę działa ale nie zawsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 u mnie to bylo jeszcze gorzej jak to czysciłam :O...moze poprostu nie umiejętnie to robilam , przyznaję się bez bicia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona kobietka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 to życzę udanych łowów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanilla25 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 haha nie nie po prostu na zamsz trzeba sposób, którego nie ma...;) :( pozdrawiam i nie dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach