Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggghhh

kierunek na studia

Polecane posty

Gość ggghhh

coraz mniej czasu, a musze wybrac. Tylko nie mam zadnego pomysłu, nic, pustka. Chce studiowac w Krakowie, to na pewno. Pewne tez jest ze nic ścisłego, bo matematyka, fizyka, chemia to dla mnie inny świat. Chce studiować coś nietypowego. Nie podobają mi sie przyziemne kierunki typu stosunki miedzy narodowe czy filologia angielska...macie jakies pomysły?? prosze, napiszcie ciekawe, wg was kierunki

Gość bez matematyki
nie ma dobrego kierunku i dobrej pracy....

Gość ggghhh
czyli jestem stracona??:P dobrze sie ucze, z przedmiotów humanistycznych zawsze mam same 5 (choć to dobre LO, poziom tez jest dosc wysoki), ale matmy poprostu nie potrafie zrozumieć. Mam trudności z tym, co powinnam umiec dawno temu z liceum...i tu nie chodzi o lenistwo. Poprostu, jestem debil z matmy:D

Gość ggghhh
*z gimnazjum

Gość bez matematyki
to idz na prywatne zaoczne na dobry kierunek moze dasz rade, ale humanistycznych kierunkow bym unikal jesli chcesz miec prace...

Gość ggghhh
dać rady, na 90% nie dam. Jak ja juz w LO ledwo jade na 3:O A zresztą na co mam isc, do AE?? Nie znacie, zadnych, najlepiej humanistyczny:P, nietypowych kierunków?? a jak jest z kierunkiem historii?? trudno sie dostac, baaardzo duzo nauki?? i jak potem z praca?

Gość bez matematyki
jak skonczysz nietypowy kierunek to potem praodawcy sami nie wiedza co umiesz...

Gość bez matematyki
AE jest publiczna. Po historii raczej jak po wiekszosci takich kierunkow pracy nie ma

Gość ggghhh
przynajmniej uczyłabym sie czegos, co mnie interesuje i co kocham. A nie kuła cos czego w ogóle nie rozumiem i nie wiem po co mi to jest, ani z jakiego powodu

Gość bez matematyki
a co pozniej z praca?