Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trutnia_pospolita

blue heaven ????

Polecane posty

Witajcie, mam takie pytanie odnośnie zepspołu blue heaven. Czy ktoś ten zespół zna? czy wiecie jak grają? Jak zabawiają weselne towarzystwo? Miałam okazję przesłuvhać ich dwa kawałki demo na których śpiewała wokalistka, czy ona spiewa cały czas? Czy jakiś facet też spiewa?? Pomózcie mi bo ja juz sama nie wiem co robic :(

Gość asia54321
witaj ! mogę ci podpowiedzieć że zespół jest super grali u mnie na weselu w olsztynie i byłam bardzo zadowolona w zespole wszyscy śpiewają wspaniale prowadzą oczepiny robią biesiadę przy stole no i maja świetny repertuar podaj mi e-mail do siebie to odpowiem ci na wszystkie pytania zadowolona panna młoda asia

Mogę jeszcze, to odpuścić, ponieważ, jeszcze ciągle szukam, mam kilka kapel na mysli, i ludzie polecili mi własnie BLue heaven i chciałam zanc opinie, miedzy innymi dlatego, że z tego co widziałam to oni sami siebie duzo reklamują, a dobra kapela szukać klientów jak oni na siłe chyba nie musi. Ale chciałam się przekonać. Dzięki, za opinię:)

Gość 100 procent kryptoreklamy
moge Ci podac kilka adresów portali,ale nie konkretnych kapel. Znajdziesz tam kapele ze wszystkich regionów.Lepsze,gorsze. Do wyboru do koloru.

Gość 100 procent kryptoreklamy
znam kilka,ale nie będę zachwalać żadnego. Przeciez co mnie nie musi sie Tobie podobac :) Kapela na wesele to: 60% muzyka,wykonanie,prowadzenie,repertuar 30% zachowanie,oprawa/swiatla/wiedza i doswiadczenie 10% elastyczność i zdolnośc dostosowywania sie do okreslonych sytuacji

...są kapele,które...no właśnie lubią fora internetowe,myślę,że nie są to objawy choroby,która przeszkadza w pracy..nad sobą także:):):)

Gość asia54321
witam ! odpowiedż do tego kogoś kto wypisuje bzdury na tym forum - do "100 procent kryptoreklamy" co ty możesz wiedzieć o tym zespole u mnie grali i są w pełni zawodowacami i nie wypisuj na tym forum, że wszysy tu ich znamay ja rozumiem konkurencja nie śpi ale sory piszesz bzdury droga koleżanko szukająca zespołu prosze nie sugerować się tymi wypocinami napisanymi przez "100 procent..... ponieważ to poprostu nie prawda asia

Gość zespół blue heaven
witam ! dziękuję za o pinie na nasz temat ale wydaje mi śię, że internauta o niku "100 procent krptoreklama"" myli nas z jakimś innym zespolem, ponieważ w naszym zespole niema czegoś takiego co określa ww. internauta mianem cytuję " jęczeniem do mikrofonu". wszyscy jesteśmy po AM po wydziale wokalnym i śpiewamy zawodowo nie tylko na weselach ale również w innych istytucjach np szkoły muzyczne gdzie prowadzimy zajęcia, więc twierdzenie przez ww. internautę, że nie znamy się natym co robimy jest poprostu kłamstwem. myślę że powienie pan drogi internauto zmienić swoje zainteresowania w sprawie doradzania i opoiniowania nie tylko o naszym zespole ale i o innych, może na zbieranie znaczków było by to lepsze zajęcie a nie krytykowanie czegoś o czym pan wogóle nie ma pojęcia to co dla pana jest mówiąc pańskim językiem "badzieiwm" dla innych okazuje się być pełnym profesjonalizmem chciałbym również zaznaczyć, że nie posiadamy strony internetowej ponieważ dopiero jesteśmy w trakcie jej budowy a użyte przez pana sformułowanie cytuję - "nie mają nawet pożądnej strony" - mija się z prawdą, wieć pana wiarygodność wypowiedźi na temty dotyczące zespołów na forum, w każdym calu są niewątpliwie niewiarygodne oczywiście jest wolność wypowiedźi i proszę bardzo niech się pan wypowiada ale zgodnie z prawdą zespół blue heaven

Gość zespół blue heaven
witam ! odpowiedź do internautki o niku trutnia_pospolita to ja wysyłałem pani pliki muzyczne więc jeśli ma pani jakieś wątpliwości to proszę do mnie zadzwonić lub wysłać wiadomość to prześlę pani pozostałe materiały dotyczące prowadzenia jak i wykonywania utworów wokalnych wysłałem do pani e-mail proszę nie sugerować się opiniami na forum internetowym ponieważ to pani decyduje o tym czy coś się pani podaoba czy nie wybór zespołu i tak będzie należał do państwa młodych pozdrawiam zespół blue heaven

Gość GoHa 123456
tu GoHa Blue Heaven grali u mnie na weselu oraz na poprawinach i z czystym sumieniem mogę polecić tą orkiestrę. Wszystko było tak jak to sobie wcześniej z nimi ustaliliśmy, nie było problemu, żeby przedłużyć całą zabawę, zarówno w dzień wesela jak i w dzień poprawin. Nasi goście byli bardzo bardzo zadowoleni z ich bogatego repertuaru. Nie było żadnego problemu z zachciankami muzycznymi gości. O co się poprosiło to to zagrali. Mimo tego, że ustalaliśmy wszystko przez telefon bo orkiestra podróżuje i gra po całej Polsce a nawet poza Polska nie było żadnego, nawet najmniejszego problemu. Oczepiny w ich wykonaniu są na prawdę super. Fajnie zabawiali gości podczas posiłków. Orkiestra podczas wesela nie pije alkoholu co dla mnie jest ogromnym plusem. Przerwy praktycznie tylko wtedy, gdy podany był ciepły posiłek. Na weselu poszło bardzo mało jedzenia, po mimo tego że było pyszne gdyż każdy wolał się bawić przy muzyce tego fantastycznego zespołu. Na prawdę gorąco polecamy.

Gość 101 procent kryptoreklamy
Po pierwsze - uderz w stoł nozyc sie odezwą :-p po drugie - szanujaca się kapela umieszcza na stronie dema kawlaków ktore wykonuje po trzecie - po to jest forum,zeby uzytkownicy zasięgali opinii u innych w sprawach które ich interesują po czwarte - jak słysze ze ktos spiewa "zawodowo" i chwali się/a moze żali ?/ swoim gruntownym wyksztalceniem to mysle ze jest własnie odwrotnie po piate - w tamty roku "graliscie" na jednej z imprez i wasz wystep został zarejestrowany.Z czystym sumieniem moge powiedziec,ze jęczenie do mikrofonu nie jest tylko plotką,a wasza znajomośc jęzków obcych jest na poziomie: ja sprzedac ty kupic. po szóste - o pelnym profesjonalizmie w wymiarze muzyki trudno mówić,wole okreslenie: dojrzałość artystyczna,bo to zawod dla artystów a nie dla rzemiechów spod znaku młotka i gwożdzi. po siódme - juz od 3 lat budujecie strone internetową...bez komentarza :o po siodme - jak sadzę,wypowiedzi z godz.14:46,15:18,15:30 i 15:49 pisała jedna i ta sama osoba.Mamy poprosic modow o sprawdzenie IP ? Oczywiscie nie podawaliby go ale tylko potwierdzili ... Sądze,ze tak jest z 2-ch glównie powodow: dziwnym trafem wszystkie posty na "tak"pojawiły sie niemal jednoczesnie i budowa zdan,formułowanie,interpunkcja świadcza o tym aż nadto :-p Reasumując - to wy klamiecie a wasza desperacja w pozyskiwaniu klientów jest nawet nie żalosna.

Gość zespół
Ja także uważam że to kryptoreklama. Niektóre wypowiedzi są aż śmieszne-tej pani u której zespól grał na weselu i poprawinach. Ale to moje zdanie i mam do niego prawo a naiwni niech wierzą . Zespól "blue heaven" wybrał złą formę reklamy. Do dobrego zespołu klientów nie trzeba zachęcać w ten sposób.

Gość żubrzy
dokladna analiza pozwala na stwierdzenie iz autorzy postów 20,30 15,49 15,30 15,18 14,46 to jedna i ta sama osoba :o nieladnie :o

Gość blue heaven
witam ! tak się boją konkurencji, że nie wiedzą już co maja wypisywać, dlatego szkalują nas -swego czasu nawet i inne zespoły- ale my się tego wcale nie boimy i nie mamy zamiaru prowadzić już żadnej polemiki, z kimś takim jak te całe "100 czy 101 procent kryptoreklamy" jak się komuś nie podoba jego sprawa a ty szanowny gościu widać, że nie masz odwagi nawet się podpisać i dlatego twoje opinie nikogo nie będą interesować bo trzeba mieć trochę taktu, umiaru i wiedzy muzycznej,żeby wygłaszać opinie, a tego rodzaju wypociny nikogo nie interesują. Sory ale twoja wiedz muzyczna -myślę, że jest na poziomie przedszkola i może lepiej dla wszystkich będzie jak się na tym zakończy, a co do naszego rejestrowania występów to owszem, każde jest zarejestrowane i to na DVD więc nie odkryłeś niczego nadzwyczjnego a co do występów to jakie masz na myśli bo nie jest to sprecyzowane. Właściwie teraz to już nie ma żadnego znaczenia zespół blue heaven czy to się komuś podob czy nie i tak grać będzie i to z bardzo dobrym rezultatem i nie musimy się martwić o przyszłość. Na tym kończymy polemikę z tym "anonimem" i nie będziemy już ripostować bo to niema żadnego sensu możecie pisać co chcecie nas i tak to nie interesuje pozdrawiamy wszystkie przyszłe młode pary i życzymy wszystkiego najlepszego zespół blue heaven

Ja tu żadnego szkalowania nie widzę,tylko rzeczowe argumenty. Mnie takze wydaje się ze Blue Heaven stosuje kryptoreklame.

...to nie jest osamotniona kapela w tej materii.Pomijając stronę muzyczną,uporczywa,natrętna reklama rodzi wręcz,negatywne odczucia,wywołuje zastanowienie nad wyborem,we wszytkich działaniach dobry jest zdrowy rozsądek...,a wtedy obrona swojej godności będzie zbyteczna:)

Gość gość
Słyszałam, że to bardzo fajny zespół na wesele! W ogóle jeżeli nadal szukasz zespołu na wesele to zerknij na http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/ Tam znajdziesz obszerny spis z cennikiem i opiniami :)