Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosiaa..

dlaczego grzeczni chłopcy maja problemy ze znalezieniem dziewczyny

Polecane posty

Gość mikosiaa..

mój kuzyn ma 25 lat,jest fajnym chłopakiem,lubianym przez otoczenie a mimo to jest sam:( jest inteligentny,oczytany,i w ogóle a nigdy jeszcze nie miał dziewczyny

Gość mikosiaa..
to w porządku chłopak,szczery,taktowny,nikogo nie udaje nie popisuje się, wiem że to porządny chłopak.

mikosiaa.. mój kuzyn ma 25 lat,jest fajnym chłopakiem,lubianym przez otoczenie a mimo to jest sam jest inteligentny,oczytany,i w ogóle a nigdy jeszcze nie miał dziewczyny 1/moze jest gejem a o tym nie wiesz 2/moze nie chce na siłe sie wiazac z zadna kobieta 3/moze nie ma kolegów i nie ma z kim na podryw wyjsc 4/moze stosuje zasady prawiczka i kropka.....i szuka dziewicy:P:P

sek nie leży w tym, że jest grzeczny, najwidoczniej ma problem z kontaktami z kobietami tymi które uważa za atrakcyjne dla siebie. to że jest grzeczny nie jest napewno powodem tego że jest sam.

Gość mikosiaa..
nie jest gejem bo dobrze go znam i niedawno wyznał mi ze boli go brak kobiety u boku

Gość marks karol
to w porządku chłopak,szczery,taktowny,nikogo nie udaje nie popisuje się, wiem że to porządny chłopak. a jest brzydki ?

a ja uwielbiam grzecznych chłopców!!!!! :D musi trafić na odpowiednią po prostu, bo większość kobiet lubi tych \'niegrzecznych\' ;p

Gość jej iść z kumplami na podryw
żałość do potęgi n-tej!!!!!!! no chyba, ze ktoś jest pryszczatym szczylem to tak.:classic_cool:

Gość mikosiaa..
ja osobiście nie uważam go za urodziwego mam problemy z tradzikiem,oraz kuleje na jedną nogę ale nieznacznie.

Gość mikosiaa...
może go znacie Otto Flick, Herr Otto Flick i chodzi w gustownych skórzanych płaszczach :classic_cool:

Gość marks karol
wiec ja dam takie opcje 1) Jest niesmialy 2) Nie ma urody 3) JEst niesmialy i nie ma urody 4) JEst leniwy i nie chce mu sie tracic czasu na dziewczyny, bo woli rozrube czy alkohol 5) BOi sie ze zostanie ojcem 6) NIe ma pieniedzy ( zarabia 1 tys netto lub nie ma pracy i nie chcialby zeby jego dzieci zyly w biedzie dlatego chce im tego oszczedziic i nawet nie szuka dziewczyny

Gość niegrzeczny chłopiec
to taki, za ktorym wodza wzrokiem kobietki potrzebujące mocnej ręki a po slubie te same kobietki żalą się na forum, ze ten niegrzeczny chłopiec pije, bije bądź zdradza.:classic_cool:

Gość marks karol
7) jest nieudacznikiem zyciowym - szkoda mu czasu na dziewczyne skoro i tak wie ze nie bedzie dobrym ojcem.

Gość marks karol
8) Woli sobie zwalic konia niz miec kobiete do seksu , bo jest taniej i nie trzeba zakladac prezerwatyw.

Gość marks karol
ad 8 ) JAk wiadomo prezerwatywa to koszta .

Gość marks karol
odnosnie tych 8 punktow . CZesc osob moze miescic sie tylko w 1 inni w 3 punktach . Wszystko jest mozliwe . POwodow , by nie miec dziewczyny jest mnustwo

Gość marks karol
ja nie mam dziewczyny ale opracowałem materializm dialektyczny

Gość Skurvivij
Jeżeli z Twój kuzyn ma jakieś problemy natury zdrowotnej (trądzik, albo wyróżnia się jakoś z pośród \'normalnych\' ) w dodatku jest nieśmiały, ma niską pewność siebie to ma przegrane życie - prawdopodobnie do końca życia sam będzie jeżeli się za siebie nie weźmie. Kobiety nie lubią przeciętności, nie lubią kolesi którzy nie są interesujący. Musi zacząć od wyglądu bo przede wszystkim stanowi podstawę pewności siebie. Nikt mi tu nie powie że tak nie jest. Sam miałem trądzik (dość spory) i właściwie nadal go mam ale przy tym co było to jest zajebiście, do tego siłownia, lepszy ubiór i kobiety zaraz inaczej ze mną rozmawiały i człowiek od razu lepiej się czuje. Zacząłem przebywać w towarzystwie, stałem się bardziej otwarty. Musi być bardziej sympatyczny (nie żałosny!), zabieraj go razem ze sobą gdzieś jak nie ma kumpli, jeszcze da się zrobić z niego człowieka, w końcu jesteś jego kuzynką to w dobrym tonie by było mu pomóc :P Jak będzie sympatyczny, przy okazji nieco chamski to gwarantuję że coś w jego kontaktach towarzyskich na pewno się zmieni. Kolejna sprawa to praca, kobiety to niestety wydatek, nie mówię że trzeba ciągle za nie płacić bo w ten sposób to kuzyn zrobi z siebie frajera który będzie spełniał każdą zachciankę kobiety i będą go doić jak krowę, ale przecież nie będzie z dziewczyną siedział w chacie i oglądał TV i pił browar. Kobieta musi mieć rozrywkę zapewnioną, bez przesady oczywiście, ale nie może się z Nim nudzić tak więc sianko musi być. Next. Jak jest z dziewczyną to niech nie rozmawia o tym jak jest w szkole/pracy bo to tematy przyziemne nudne jak flaki z olejem. Niech popracuje nad dykcją, stylem poruszania, nie może się jąkać, powinien zawsze czysto i schludnie wyglądać (no i dobrze by było żeby modnie), krótkie paznokcie, i jakaś fryzurka, do tego jakieś świecidełko żeby fajnie się na nim prezentowało. Nawet nie zdają sobie niektórzy z Was sprawy jaką wagę przywiązują kobiety do najdrobniejszych szczegółów! Przede wszystkim kuzyn musi się zmienić! Jak tego nie zrobi to dalej będzie sam, jest na tym świecie 25 lat i ma czekać następne 25 bo czeka na tą jedyną?! Ogólnie wszystkie te porady które ja udzieliłem są w książce \"Tajemnice Uwodzenia - Robert Finger, Adam Lange\" Polecam bo naprawdę warto. Ale przede wszystkim towarzystwo i jeszcze raz towarzystwo! Dobry humor, ciągle uśmiechnięty i trochę chamstwa i coś na pewno się w jego życiu zmieni. Niech nie myśli że od razu znajdzie, bo się przejedzie - niech przeczyta tą książkę tam jest o tym wszystko i więcej. A co do tematu? - dlaczego grzeczni chłopcy maja problemy ze znalezieniem dziewczyny? Bardzo proste pytanie i jeszcze prostsza odpowiedź. Ludzie, z natury są grzeszni, i chcą zadawać się z ludźmi na równi z nimi. Na pewno nie lubią jak ktoś jest lepszy od nich. Poza tym grzeczny człowiek jest uważany za nudnego.

Gość aleś stary odjebal
epistołe. Kto to będzie czytał:)?

Gość Skurvivi
Nie chcesz to nie czytaj ;P Niektórym czytanie szkodzi, więc lepiej żeby tego nie robili

Gość ja sam ..
pierdolicie glupoty az mi sie was czytac nie chce a ja mam 20 lat i tez nie mam laski i co cipa jestem ? uwazam ze wlasna panna jest na huj do szczescia nie potrzebna mam zajebiste kolezanki i to mi wystarcza w 100% i nie zamierzam szukac panny i sie wiazac bo mi to nie potrzebne