Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glukoza

na ile kg wyglądam??

Polecane posty

Gość glukoza

wiem że nie jestem najzgrabniejsza, do tego deska, i mam dziwne nogi...wiec jesli ktos chciał mi z tym pojechac to go uprzedziłam ;] kiedy porównuje swoje wymiary i wage z wymiarami i wagą dziewczyn z tego forum, to mi wychodza dziwne rzeczy...;/mam wymiary jak dziewczyny ktore są o jakies 7-8kg ciezsze...i bez sensu, odchudzałam sie, sprawdzam wage, i ciesze sie z tego co wskazówka pokazuje,a po wymiarach niby wyglądam na 7 kg wiecej?? bez sensu...wiem ze nie powinno sie porównywac takich rzeczy, bo u kazdego to indywidualna sprawa, ale nie daje mi to spokoju...wiec jesli dziewczyny mogłybyscie mi napisac na ile kg wygladam na wasze oko to byłabym wdzieczna...:)) mam 169cm wzrostu.... i naprawde jesli ktos musi mi pojechac to ok, niech mu bedzie... http://www.instantgallery.pl/galerie/3584/Moja%20galeria/bild112350.html

Gość Morandii
73 ?

Gość bo one widocznie
mają większą masę mięsniową a mięśnie ważą więcej niż tłuszcz.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuu
żebra ci sterczą i jakieś kości nad majtami - psy za tobą nie biegają?

Gość glukoza
bardzo mozliwe ze tak jest....;/ tez sie nad tym zastanawiałam...

Gość amiokwas
65?!;)

jeszcze raz obejrzałam,tym razem dokładnie :P....daję ci 52-53 kg

Gość glukoza
dzieki za odp:)) waze jakies 51-52, moze juz 53..nie wchodze na wage, bo sie boje ...

masz tyle wzrostu co ja a wygladasz dosc anorektycznie:o czyli wazysz jakies piec kilo mniej niz ja -52???????

Gość glukoza
hmmm, anorektycznie to ja kiedys wygladałam, teraz wg całego swiata wygladam normalnie, i staram sie siebie przekonac ze tak jest...anorektyczką sie jest do konca zycia niestety, juz mam dosc tej psychozy...;/ musze siebie przekonac ze wygladam normalnie, bo kiedys na sama mysl ze bede wazyc np 56 kg miałam depresje ( i nie chce obrazac tu dziewczyn dla ktorych to wymarzona waga :)) to ja jestem nienormalna nie wy :)) )

Gość glukoza
jestem troche załamana ze ktos mi daje 57 kg, oczywiscie juz mam ochote sie odchudzac, :)) eh, szkoda gadac...

Gość glukoza
agawa, nie obraziłas mnie w ogole...dla kogos ze skłonnoasciami do anoreksji czy dla anorektyczki usłyszec ze" wyglądasz anorektycznie " to jak najwiekszy komplement :)) ja po prostu mam dosc tej psychozy, i chciałabym zacząć myslec normalnie, przestac cieszyc sie z takich komplementów...chciałabym zacząć jakos normalnie zyc, a nie ze zobcze ze mam kg czy jeden cm wiecej i juz mam depreche przez 2 tyg ... pokazałam swoje zdjecie aby zobaczyc czy dla ludzi tez jestem taka niezgrabno-grubawa jak dla siebie...bo moi znajomi twierdza ze jestem szczupła, a ja sie oczywiscie zastanawiam czy nie mówia tego bo nie chcą mi sprawic przykrosci... no i te moje wymiary i waga, tez sie oczywiscie nagłowiłam jak to mozliwe ...

Gość wyglądasz na maks
50 kilo, może nawet mniej, jesteś wychudzona

Gość wyglądasz na maks
też zgadłam zanim doczytałam do końca.... masz zaburzenia postrzegania własnej sylwetki, jesteś szczupła i nawet 5 kilo na plusie nie sprawiłoby że stałabyś się niezgrabna, nabrałabyś bardziej kobiecych kształtów nie odchudzaj się więcej bo to niezdrowe, zbyt dużo ryzykujesz, zdrowie, płodnośc, życie... to co widzisz w lustrze to nie wszystko, ważniejsze od tego jak się wygląda jest to co się w życiu przeżywa.... jesli jesteś nieszczęśliwa z jakiegoś powodu...to nawet z idealną sylwetką nadal taka będziesz, pomyśl o Księżnie Dianie, była taka piękna, weszła do królewskiej rodziny, miała ślub jak z bajki a mimo to była nieszczęśliwa, też cierpiała na zaburzenia odżywiania mimo tego że była przez wszystkich postrzegana jako piękna i elegancka kobieta

Gość glukoza
wyglądasz na maks - ja dokładnie wiem o co ci chodzi, i dlatego chciałabym zmienic swoje myslenie...mam dosc tego zameczania sie, bo to jest męczące naprawde...i wiem ze nawet bardzo mała waga nie uczyni mnie szczesliwszą....:)) na początek musze uwierzyc ze mimo tego ze przytyłam jestem jeszcze szczupła :) i ze nie wyglądam na tyle na ile mi sie wydaje ze wygladam ..i w ogole musze olac wage, wyrzucic metr krawiecki!!!! :D

Gość co one gadają
jakie 57 kg? Przecież dziewczyna jest bardzo chudziutka. Ja bym Ci dała jakieś 47-49 kg. Też mam 169 cm i przy wadze 48 kg tak wyglądałam.

to samo chcialam powiedziec...5kg wiecej i wygladalabys super.teraz nie masz piersi,a cala sylwetka przypomina 15-latke