Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany_na_maxa

mam prz*****ne

Polecane posty

Gość zdolowany_na_maxa

Przed chwila "kolega" poprosil mnie na wyjscie na klatke, ja wyszedlem porozmawialismy chwile (byl prawdopodobnie nacpany) byl z kolega, chcial odemnie adres typa bo chce mu naje***, powiedzialem ze nie wiem gdzie mieszka, wtedy zaczął prosic mnie agresywniej ale nie uderzyl jedynie wulgarnie i lekko klepnął reka w klate. Ja powiedzialem ze nie wiem gdzie ten typ mieszka i szybko w szedlem do domu. Po kilku minutach znowu zadzwonil (domofonem), wzielem gaz pieprzny do kieszeni i wyszlem na klatke, glupio zrobilem moglem nie wychodzic. Oni powiedzieli ze nic mi nie zrobia i zebym znowu pokazal im gdzie ten typ mieszka, powiedzialem ze nie wiem i ze musze wracac do domu, wtedy zlapal mnie za bluzke, a ja probowalem uciec, nastepnie on uderzyl mnie w twarz to jak ich opsikalem spooorą dawką gazu pieprznego; uciekli; powiedzialem starszym o incydencie ale nie powiedzialem nazwiska, jak mnie jeszcze raz zaczepi to powiem; Musze powiedziec ze jestem w czarnej dupie, rycze jak jakas baba, moglem sie dac zlac to by mnie wiecej nie zaczepiali a teraz dostali pieprzem to sie pewnie zemszczą; I teraz jak japis obsryw bede siedzial w domu i bede bal sie wyjsc, oni mieszkaja blisko mnie, ale nie widzialem ich od przynajmniej roku; Napewno przyjda i mi naj****, co robic :((( Mam przejebane i jeszcze rycze SHOK