Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welwyn

nie smakuje mi jego penis

Polecane posty

Gość welwyn

mam problem chciałabym częściej robić swojemu facetowi loda ale nie smakuje mi jego smak. jak poczuje troszkę intymnego zapachu to mnie odpycha. Robię tylko wtedy gdy czuję zapach jakiegoś żelu do mycia higieny intymnej. Czy ja jestem jakaś nie normalna ? Bo już sama nie wiem. Dodam że kiedyś mogłam robić 5 razy dziennie lody mojemu facetowi teraz mu tego brak bo ma 1-2 razy na miesiąc.

Gość gość
A myślisz, że któras z nas jest na tyle popierrdolona, że robi loda, jak facet ma nieświeżego wacka?Czysty penis nie ma żadnego smaku ani zapachu 🖐️

Gość welwyn
no ale zrobię mu loda jak ma czystego... i potem za godzinę np. jak mam ochotę już mu nie zrobię bo mi śmierdzi ;(

Gość gość
Może sie nie umył po poprzednim lodzie, a tylko wytarl w papier toaletowy i zaczyna juz następować mu w gaciach proces rozkladu....stąd ten zapach.....albo sikał i nie wytarl wacka....przecież to wszystko bardzo szybko zaczyna smierdzieć.

Gość welwyn
ale jak ja mam mu powiedzieć że mi śmierdzi wstyd mi troszkę jest :( nie chce żeby się obraził

Gość OPONA PIRELLI
To liz brudnego :classic_cool:

Gość smutaśna
to powiedz ze sama mu umyjesz,powiedz mu ze moze byc fajnie i przyjemnie jak mu jego wacka namydlicz zelem ,bedzie i czysty i zadowolony od tego mycia:) jesli sie oczywiscie postarasz go dokladnie umyc

Gość gość
Eeee...loda sie nie wstydzisz robić, a wstydzisz sie zasugerowac, że może by sie poszedł najpierw umyć?> Hmmm......ja jestem jakaś inna najwidoczniej, bo takie rzeczy zawsze mowie wprost i w zyciu nie lizałabym członka, który nie pachnie inaczej niż czystością.

Gość welwyn
kiedy ja często mu go myję on to lubi no ale jak on by chciał kilka razy dziennie lody mi to nie przeszkadza ale on nie będzie wchodził do wanny 5 razy dziennie bo ja będę go zaciągać żeby mu umyć fiutka

Gość rymtymtymtym
a ja uwielbiam piescic mojego ustami... on mnie zreszta tez... uwielbiam ukratkiem spogladac wtedy na niego ... widze ze mu dobrze i ma sen slodki szyderczy usmiech nza twarzy!kocham cale jego cialko. Nigdy nie dotykalam faceta ktory mialby tak jedwabista skore...Ostatni moj wyczyn to lodzik w samochodzie w trakcie jazdy ... :-) On ma tylko jedna wade...wyjezdza i to na dlugo :-((((( zwariuje bez niego!

Gość welwyn
Bywa też tak że jak już mu go umyję potem nie mam ochoty i tak i siak czasami jak robię to czekam kiedy będzie ten wytrysk czy może też tak być że po prostu on mnie nie podnieca ?

Gość a czemu musi być albo 5 razy
dziennie albo raz na miesiąc?? nie możecie raz dziennie lub co drugi dzień..? wtedy on będzie umyty, a Tobie nie zbrzydnie..

Gość ciamciara
Ależ Wy macie problemy:)) Wystarczy porządnie umyć przed następnie zamoczyć w czerwonym winie i do przodu:P może być miód lub inny alkohol:)). Jak ja ostatnio tak zrobiłem to moja Pani nie chciała się odessać :))

Swoją drogą, to jakieś zmiany chorobowe, żeby mu za godzinę już tak śmierdział. Może pali, pije alkohol, używa czosnku, wtedy ciało taki ma zapach i nie ma na to rady. Poza tym, po zrobieniu loda, jak się gość spuści, to nie myje się? To jakiś lump tak się zachowuje. Myć się, brudasy!!!

Gość Pepek
Przychodzi staruszek do burdelu: Staruszek: proszę jakąś ładną laskę Burdelmama: proszę do pokoju 2, należy się 100zł. Staruszek poszedł, rozebrał się, położył i mówi do kurewki: - proszę mi zrobić loda Kurewka robi loda, robi i po 15 min mówi: - panie, ale to nie chce stanąć. na to staruszek: - to nie ma stać, to ma być czyste :P

Ciamciara, może w gorzałkę? Albo w spirytus, jeszcze lepiej. Mówię Ci, spróbuj. A do autorki - jeśli nie odpowiada Ci zapach Twojego partnera, to ktoś słusznie zauważył, że to może nie być "ten" partner. Nie zamierzam się rozwodzić, ale naprawdę coś w tym jest :)

to jest ohydne...leeeee ale moj ma tak samo ;( czasem sie powstrzymmuje zeby mu tego capa nie obrzygac ;(