Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konto. jakie gdzie

Gdzie załozyc konto internetowe?

Polecane posty

Gość konto. jakie gdzie

Chodzi mi o tanie lub bezpłatne przelewy i niskie lub zerowe koszty prowadzenia konta.

Gość konto DIRECT w ING
żadne inne!!! to jest najlepsze! konto internetowe całkowicie bezpłatne!!

Gość konto. jakie gdzie
napisz cos wiecej o tym koncie a mbank??? podobno bezpłatne przelewy krajowe i nie płaci sie zaobsługe konta

Gość makabreska
mBank prowadzi bezplatnie, przelewy na rachunek w tym samym banku 0 zlotych, do innych bankow 50 groszy, dobra obsluga przez mLinie w razie problemow, obsluga samodzielnie dosc czytelna, trzeba sie rozeznac a potem juz wszystko bez problemow, zakladanie lokat np. odbywa sie bez udzialu obslugi (choc teraz juz nie jestem pewna czy pierwsza nie trzeba przez mLinie, ale jak pisalam wczesniej nie jest to problem, bardzo kompetentni ludzie siedza po drugiej stronie sluchawki ;) )

Gość konto DIRECT w ING
też zastanawiałam się nad mbankiem ale ostatecznie wybrałam ING, trzeba też zwrócić jak z placówkami mbanku w Twoim mieście, bo to istotne.

Gość jak jesteś biedna to bierz ing
albo mbank. jak masz 2000 zł lub więcej to tylko inteligo (większe odsetki)

Gość aj1111111111
w eurobanku masz oprocentowanie konta 6,06%,token za którry nic nie płacisz(java token),jesli zapewnisz na koncie co miesieczne wpływy w wys.min 800 zł badz średnie saldo wyniesie 10 000 za darmo jest prowadzone.W innym przypadku 4 zł polecam

Gość neloli
mbank albo toyotabank, najlepsze oprocentowanie, bierz któreś z nich -- www.niesiedzwdomu.pl

Gość aj1111111111
ahhh i wszystkie przelewy zewnetrzne jak i wewn. sa za darmo

Gość konto. jakie gdzie
hm... w sumie to 2konta chce zalozyc, jedno do przelewow zeby wpłacic tam jakas nie za duza kwotę, aby kupowac/sprzedawac na allegro a drugie konto to rachunek oszczednosciowy (myslalam o ING) nie mam stalych dochodów, bo aktualnie nie pracuje ale to co zarobiłam do tej pory i chce gdzies ulokowac

Gość konto. jakie gdzie
chcyba, że te 2 konta o których mysle da sie połączyc w jedno... a wpłacic moge 35 000-40 000, oprocentowanie to chyba zalezne od wpłaty?

Gość makabreska
ja na allegro polecam mBank jednak z tego co zauwazylam wiekszosc sprzedajacych ma tam rachunek wiec masz darmowe przelewy ale sporo ma tez inteligo, z tym ze jak ktos wczesniej napisal dla wiekszych dochodow, czesciej wiec maja je sklepy lub supersprzedawcy na wieksza skale

Gość makabreska
w mBanku jest sporo opcji ciekawych rachunkow ale to juz musisz sam poczytac, strona jest moim zdaniem swietnie zrobiona - merytoryczna i przejrzysta www.mbank.pl

Gość konto. jakie gdzie
wszystkie wydają sie fajne, ale zazwyczaj tkwi gdzies jakis haczyk

Gość konto. jakie gdzie
a jeszcze jedno, a co z gwarancja zwrotu wpłaconych pieniędzy w przypadku plajty banku? czy ktos sie tym interesował?

ja mam konto w mbanku i jestem zadowolona. Prowadzenie konta jak i przelewy ( wewnętrzne i zewnętrzne) są darmowe. Łatwy dostep do bankomatów. A co do gwarancji depozytów to każdy bank jest zrzeszony w BFG http://www.bfg.pl/u235/navi/27900

Gość jeszcze do góry
prosze o kolejne wypowiedzi

Gość wiertara
ja mam konto w mbanku i jestem super zadowolony

ja mam w Alior płacę tylko za kartę, 3 zł m-cznie przelewy bezpłatnie wypłata ze wszystkich bankomatów na świecie bezpłatnie prowadzenie konta bezpłatnie obsługa przez internet bezpłatnie

Gość iengieowiec
Polecam ING - duże bezpieczeństwo i wygoda - przelewy natychmiastowe - dostępność bankomatów i wpłatomatów duża. Jestem zadowolony ------------------------- jednak zawsze warto porównać oferty choćby na WWW.GOBANK.EU

Troche z innej manki- jakie jest tanie konto walutowe, ktore przyjmuje przekazy SEPA? Bylbym wdzieczny za odpowiedz