Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka...

czy jestem w ciazy??? pomózcie

Polecane posty

hej, spuznia mi sie okres tydzien czasu i boje sie ze moze jestem w ciazy , czy mozna rozpoznac na przyklad po jakiejs wydzielinie albo po czyms takim ze jestem w ciazy?? bo na ginekologa to jeszcze czas , tak samo na test, to dopiero 1 tydzien , sa jakies zmiany po jakich mozna poznac ze jest sie wlasnie w ciazy??

Gość roki500
zrób sobie test,po tygodniu wykaże Ci już napewno czy zaszłaś w ciąże, czy to tylko fałszywy alarm

jeszcze mam czas na bobaska ale w srodku czuje ze juz bardzo bym go chciala.... moze jutro kupie test:) bedzie prezent na dzien chlopaka :D

za wczesnie, ale mimo wszystko jestem szczesliwa i szczeze to nawet moze byc pozytywny jutrzejszy wynik testu :) do konca roku dochodze i jakos to bedzie :)

podziwiam za optymizm.mam nadzieje ze chlopaka tez masz w porzadku i jak by co nie odwroci sie tylkiem do Ciebie bo w tedy nie miala bys sie za abrdzo z czego cieszyc

oj jest 10 lat starszy i to chyba normalne w jego wieku ale ja mam szkole i wogle jestem za mloda wiec odlozylismy to na "potem" no ale ze teraz wyszlo jak wyszlo ....

cholera to sporo.wiesz ja tez z jednej strony chciala bym dziecka ale wiem jaka to odpowiedzialnosc.zawsze lepiej poczekac troche wyszalec sie bedziesz miala czas jeszce oczywiscie nie odkladaj za dlugo bo potem tez mozesz miec problemy z zajsciem ale 18 to naprawde niewiele

no ale wpadka to wpadka :D kurcze gdyby byla czynna apteka to juz bym w niej była :) juz sie ni emoge doczekac wyniku

o kur to ty mialas 14 lat on sie zadawal z niepelnoletnia osoba ale mniejsza z tym hehe.jesli jestes szczesliwa to tak dalej a co do wpadki to chyba lepiej zaplanowac wszystko niz tak o z zaskoczenia

ja nie lubie planowac :D wole tak nagle, (co chyba nie jest pozytywna cecha) w klasie mam 6 kolezanek z dzidziusiami :)