Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka_

ILE WZIĄĆ??

Polecane posty

Gość nauczycielka_

Obiecałam komuś napisac wypracowanie. Problem w tym,ze nie wiem ile wziąć pieniędzy za to...? Wiecie moze jak to się liczy? Ile Wy bierzecie/ płacicie??

Gość Kafareka
no minimum te 600 zł musi być

Gość nauczycielka_Elka34
ale z Ciebie pedagog:o Zamiast powiedziec ow osobie,ze sama ma napisac,a najwyzej nakierujesz i sprawdzisz,to robisz prace za kogos.To oszustwo Nie pozdrawiam (pedagog,ktory by tak nigdy nie zrobil)

Gość nauczycielka_
Tak myslałam,ze tak będzie... Moze i źle robię, ale jedynym moim usprawiedliwieniem jest to,ze jest to osoba dorosła ucząca się zaocznie w liceum dla drosołych i robi to tylko dla papierka... A ja nie pracuę,nie mam pieniędzy a to jedyny sposób na dzisiejszy dzien bym mogła je zdobyć... 600zł to chyba zart. prosze,pomóżcie

Gość nauczycielka_
600zł to dużo pzrceież powiedzcie rozsądną cenę

aaaa to sprawy maja sie inaczej jestes spoko :).....mysle ze rozsądnie bedzie jesli potraktujesz to jak fuche czyli korki.....35zl za godzine w zaleznosci ile zajmie ci napisanie wypracowania podyktujesz cene .....np pracowalaś 3 godz to stowe smialo mozesz wziac

Gość nauczycielka_
w cenie bedzie jeszcze seks zarowno analny jak i oralny a takze masaz z niespodzianką

oczywiscie zalezy to jeszcze od tematu ...jesli jestes z nim obeznana to tak j/w jesli natomiast bedzie to wymagalo przygotowania....jakies materialy ,szukanie , czytanie to zrozumialym bedzie jesli stawke podwoisz :)

Gość nauczycielka_
dziękuję Ci za pomoc, a niepowaznych podszywaczy proszę o milczenie:) Jesli jeszcze ktos coś wie to prosze o wypowiedź

Gość feromon990
ja zazwyczaj brałem za detaliczną cene 2850 zł ale za prace dyplomową, więc załóżmy, że ta praca dyplomowa miała 75 stron. Twoje wypracowanie będzie zajmować zaledwie dwie strony A4 dlatego 2850/75 wynosi 38 zł. Wniosek: weź 40 zł.

Gość vvvfvvd
no powiedzcie mam podobnie :)

Gość spragniony wiedzy
dlaczego kał w odbycie nie śmierdzi a po wydaleniu tak?

Gość partnerrrrrr
Za prace nie wiem ale za seks ok 150

Gość Human_cpy
a Ty oferujesz tej osobie dwupak czyli wypracowanie razem z seksem analnym? bo jeśli tak to za takie usługi wziąłbym z 7 dyszek

Gość nauczycielka_
Dziękuję za odpowiedzi, prawdę mówiąc wciąż mam dylemat:/

Gość --------- ---------
ok 15 zl za strone

Gość gość
Pani Elka Nauczycielka, pedagog roku, jak ma pracę, to niech się cieszy. Są w naszym kraju tacy co nie mają, więcimają sie różnych zajęć, bo czasem trzeba kupic dziecku pampersy, zaplacić czynsz, albo energię elektryczną, więc jak masz ciepłą posadkę w szkole, to się módl, o niebawem redukcja etatów w szkołach i zmiany w karcie nauczyciela;] moze tez bedziesz pisac prace matołom, żeby sobie kupić podpaski, a jak nie napiszesz i nie sprtzedasz, to sobie kupisz watę.