Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca 19

jak nauczyc sie manipulowania facetami

Polecane posty

Gość poczatkujaca 19

jestem poczatkujaca i chcialabym sie nauczyc jak zrobic by facet robil wszystko co my chcemy by nim manipulowac i rzadzic ;-)

Gość hmmmmmmmmmmm
musisz trafic na frajera bo nie kazdy sie da

Gość pelargonia zoltaa
z tym się rodzisz:) po prostu trzeba być miłą, inteligentą i ładną dziewczyną. I patrz w oczy, ale nie 'gap się'. Nawet działa.

Gość normalnie tak
musisz wygladać jakbyś nie umiała zliczyć do trzech, ale za to w rzeczywistości lepiej znac stan jego konta od niego samego :D

Gość partnerrrrrr
Ty sciero :)

Gość normalnie tak
partner- ty durny pomaranczowy nicku, umiesz tylko miesem walic na topiku, walnij sie młotkiem w łeb. jestes tu zbędnym elementem

Gość normalnie tak
nawet mi sie zrymowało z tych nerw :O :D strasznie nie lubie jak pomaranczowy rzuca błotem, tchórz!

Gość prakkkkkttttyk
jak maniulować facetami - to proste.... na dyskotece stań przed 15-toma facetami wystaw dupę a potem tam manipuluj ich małymi jak po kolei będą w tobie aż dojdą nabierzesz doświadczenia na bank :)

Gość partnerrrrrr
Bo nie o to chodzi zeby kims manipulowac jak to popierasz to gratuluje :):):)

Gość normalnie tak
sa ludzie , którzy uwielbiają być manipulowanie- zwyczajnie im to pasuje. Nie wszyscy dorosli do samoświadomości , odpowiedzialności itd. kumasz? a Ci którzy już tę wiedzę posiedli czym jest manipulacja- nigdy sobą manipulować nie pozwolą, bo potrafią to bezbłednie wychwycić

Gość Lala

Dam ci przepis: 15 tys na nowe cycki, 5xtyg silownia aby unieść poslady, seksowne wdzianka, lakierek na paznokciach, ładna twarz (opcjonalnie dobrze kamuflujacy Makijaż) i gotowe. I niech nikt mi nie wmowi, że to nie prawda. Za długo na tym świecie żyje aby w to nie wierzyć. Zawsze forsowalam moje zdanie i osiagalam to czego chciałam w tej sposób. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Lala napisał:

Dam ci przepis: 15 tys na nowe cycki, 5xtyg silownia aby unieść poslady, seksowne wdzianka, lakierek na paznokciach, ładna twarz (opcjonalnie dobrze kamuflujacy Makijaż) i gotowe. I niech nikt mi nie wmowi, że to nie prawda. Za długo na tym świecie żyje aby w to nie wierzyć. Zawsze forsowalam moje zdanie i osiagalam to czego chciałam w tej sposób. 

A bez nowych cycków da radę? Trochę boję się bólu.

Gość cwaaaana bestia

Pewnie że da..zadbaj o siebie to każdego owiniesz wokół palca a jak do tego jesteś bystra inteligentna i jesteś dobra w seksie to zrobią dla Ciebie wszystko