Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnnna

troche przegieli

Polecane posty

Gość annnnnnnna

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=530354 Tez wymyslalam kiedys rozne historie... ;) Przeciez 13 latek policji nie zawiadomil tylko jego ojciec. Bandyci lataja bezkarnie, a Ci beda po sadach dzieciaka ciagac za konfabulacje...

To ty nie przeginaj, następnym razem zmyśli sobie że terroryści podłożyli bombę na dworcu. Takie rzeczy to nie są żarty. Do sprawdzenia tego kto go porwał tez zostały uzyte pewne srodki, nie wiemy czy w tym czasie nie było ważniejszych spraw na głowie jak sprawdzanie konfabulacji. No i reakcja ojca IMHO, prawidłowa.

Gość To ze Ty nigdy dzieckiem
nie byles i nie zmyslales nie znaczy ze inne dzieci sie tak nie bawia... Jakby moja mama miala wierzyc we wszystkie opowiadane przeze mnie historie... ;) Ojciec zadymy narobil i ojciec powinien zaplacic na ta akcje. A nie dzieciaka po sadach ciagac :P

I tak ojciec będzie płacił. Nie znam się ale takie postepowanie wynika z prawa, a nauczka i ojcu i dzieciakowi się przyda.

Gość -----m------------------
kazde dziecko koloryzuje rzeczywistosc i czasem sciemnia jak sie boi kary, ale bez przesady... to nie byla taka sobie historyjka, w ktora trudno uwierzyc i nie dziwie sie ze ojciec tak zareagowal tym bardziej ze 13 latek powinien byc juz swiadomy konsekwencji swoich czynow... jesli teraz to ujdzie mu plazem to pomysli, ze wszystko mu wolno i na drugi raz tak jak napisal Myrevin wymysli historyjke o bombie, albo oskarzy nauczyciela, ktory wystwail mu zla ocene, ze go pobil

Gość ja raz wymyslilam ze mnie
probowali zgwalcic... Ale nikt z tego powodu zadnej policji nie zawiadamial ;) Jakby ojciec uprzedzil dziecko, ze tak zrobi to pewnie by sie przyznalo, ze sciemnia... A jak zostalo postawione przed fajktem dokonanym to szlo w zaparte... Tez bym tak zrobila ;)