Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie Anka...

kto studiuje na Wyższej Szkole im.B.Jańskiego?

Polecane posty

Gość gość
Czy warto podjąć naukę na Jańskim w Warszawie? Co o tym myślicie?

Gość gość
Zapraszam na studia na uczelni Jańskiego w Warszawie. Jak każda uczelnia również Jański przechodził swój okres wzlotów i upadków (niż demograficzny i problemy finansowe). Drobne problemy rekompensuje fajna atmosfera na uczelni i wykładowcy. Stale powiększana jest również oferta edukacyjna. Każdy znajdzie coś dla siebie ciekawego.

Gość gość
Jestem studentem ostatniego roku architektury szkoła przyjazna studentom, zajęcia sa ciekawe, szczególnie te w plenerze :)

Gość MaMajster
Ja kończę Jańskiego po 3 latach i nie żałuję.

Gość gość
Też nie narzekałem. Ale kończyłem tą szkołę w 2001 roku. Jak ten czas leci :P

Gość gość wlodek
Jestem studentem od 3 lat-polecam tę uczelnię-jest ok.

Gość gość Artur
w przyszłym roku kończę Jańskiego , zajęcia ciekawe, na pewno nie będę żałować spędzonego tu czasu

Gość gość
jak dla mnie ta uczelinia jest ok. W krakowie wykładowcy fajni i kompetentni i niedziela jest wolna.

Gość gość
ja studiuję zarządzanie w Krk i narzekać nie mogę, Szkoła jak szkoła trochę trzeba się pouczyć ale po to tu jesteśmy chyba :) Ogólnie jest na prawdę nieźle, niby mieli problemy ale studenci tego nei odczuli. w sumie polecam tą szkołe.

Gość gość
hejka, ja tez jestem z Janskiego(turystyka) Na początku miałam nieco sztywną grupę, ale nie wybierasz ludzi, z którymi studiujesz , szybko się dograliśmy i jest ok. Ważne, że wykładowcy i zarządzający sa w porzadku. W sumie polecam. No i te wolne niedziele to duży plus.

Gość wdy678
Ja własnie skonczylam na janskim w zabrzu. jestem zadowolona. byly rozne sytuacje ale kadra podchodzila do tego profesjonalnie. Polecam jak najbardziej

Gość gość
skończyłam studia licencjackie na Jańskim w zeszłym roku, było super. Jako jedna z najstarszych słuchaczek szkoły wcale nie miałam żadnych ulg u wykładowców, a miałam chyba jako jedyna najwyższą średnią na roku. W ciągu tych 3 i pół roku nauki wielokrotnie dostawałam stypendia naukowe. Nie jest tak, że nie trzeba się uczyć, nie wierzcie w to. Niektóre przedmioty można sobie odpuścić, ale jak przychodzi sesja-to na wielu jest pogrom. Ale wykładowcy w większości są naprawdę świetni i jeśli widzą że studentowi zależy na skończeniu studiów, to nie utrudniają a pomagają. Ale trzeba chcieć, nie olewać zajęć. No i muszę powiedzieć, że nigdy nie słyszałam o problemach z płatnościami za studia. Wielu z nas płaciło raty miesięczne-mniej korzystne ale łatwiej "wysupłać" kasę co miesiąc, i jeśli płaciło się w terminie to problemu nie było. Szkołę miło wspominam, nie mam poczucia straconego czasu i bedę ją polecała każdemu, kto ma ochotę tam się uczyć.

Gość gość
Acha, studiowałam w Warszawie !.

Gość gość
Zajęcia prowadzą ludzie bez uprawnień. Zajęcia z wychowania fizycznego "prowadził" (żadne zajęcia się nie odbyły!!!) jakiś facet, który przedstawiał się jako mgr Paweł Nerć, ale tym panem nie jest. Robi również wpisy do indeksu podpisując się za pana Nerć. Dla mnie to prokurator!!! Czy ministerstwo o tym wie????

Gość ront
www.warszawa.janski.edu.pl/2014-01-21-07-26-34/misja Dewiza Szkoły to: Prawda - Dobro - Skuteczność Poszukiwanie PRAWDY Czynienie DOBRA Czy to po chrześcijańsku brać pieniądze od studentów i nie płacić miesiącami kadrze dydaktycznej? Jaki to paragraf? art. 282 § 1 pkt 1 czy art. 22 K.p. ? Szczęść Boże!

Gość bankrutują
Ta bankrutująca szkółka pseudokatolicka od lat nie płaci wykładowcom za przeprowadzone zajęcia, a od studentów ciągnie pieniądze za wszystko. Wystarczy poczytać opinie o każdym z jej wydziałów na stronie: http://opinieouczelniach.pl/

Gość gość
Od trzech miesięcy Jański w Warszawie nie wypłaca stypendiów. Wykładowcy odwołują zajęcia w dniu ich prowadzenia (prawdopodobnie również im nie płacą). Dziekanat, jak zwykle nic nie wie i nie udziela informacji na ten temat. Do dyrektora finansowego nie chcą podać nr telefonu - farsa

Gość gość
Złodzieje i oszuści w sutannach! Jak najdalej od tej czarnej hołoty, bo stracicie pieniądze, a zyskacie wyłącznie nerwicę!

Gość gość
kończę w tym roku licencjat i nie wiem skąd tyle jadu o tej uczelni. Ja jestem bardzo zadowolona, dyplom tuż, tuż i bez nerwów. Wcześniej męczyłam się na innej uczelni, płaciłam po 2600 za semestr i po roku musiałam zakończyć przygodę bo tak się czepiali że nie wolałam odpuścić. I trafiałam wtedy na uczelnie Jańskiego. Bez stresu, bez nerwów a taki sam kierunek. Nic lepszego nie mogło mnie w życiu spotkać. Teraz rozpoczyna studia mój kuzyn, sama go namówiłam na tę uczelnie. Chciał studiować na UR ale ciężko mu było i od marca jest na Jońskiego, przynajmniej nie traci roku i zdrowia. Mamy spokój, zrozumienie i dobrą kadrę, polecam uczelnię z czystym sumieniem.