Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredka22

INDUSTRIAL kolczyk piercing ucha UCHO

Polecane posty

Gość kredka22

industrial kolczyk piercing ucha Witam, zrobiłam industriala 5 dni temu. w studiu, pełna profeska. co do tego nie mam wątpliwości. mam jednak problem, bo ucho spuchlo mi tak bardzo, ze mam wrazenie ze sztanga jest za krotka i sie zaczyna wpijac.jestem na przeciwbolowych od wczoraj, nie dam rady bez nich. do wczoraj ucho bylo tylko troche spuchniete i wlasciwie nie bolalo.nie wiem co sie stalo, moze powinnam wymienic kolczyk na dluzszy a moze wyjac? czy to oznaka ze sie nie przyjmie? przemywalam sola fizjologiczna czesto, nic poza tym. od wczoraj wydobywa sie zoltawa wydzielina, wiem ze to normalne, ale ten bol jest nienormalny.nawet oklady z lodu nie pomagaja, ucho jest tak goroce.powinnam isc do lekarza, ale wiem ze na pewno kaze mi go wyciagnac, a tego nie chce, nie po to przebijalam.prosze podzielcie sie doswiadczeniami jesli jesescie w temacie.

Gość Dorotka Pychotka
to samo jej radzilam na ogolnym :o tutaj nikt ci nie pomoze :o

Gość cdll
wychodzi na to, że w tym profesjonalnym zakładzie założyli Ci za krótki kolczyk, a wiadomo, że na początku powinien być dłuższy. na pewno nie powinno być tak, że musisz brać przeciwbólowe.. mam nadzieję, że poradziłaś jakoś sobie :)