Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjanella

nie mam ochoty na kontkty z ludzmi ciagle mi smutno i zle masakra co jest

Polecane posty

Gość gracjanella

od jakiegos czasu nie mam na nic ochoty, jestem wiecznie smutna i niezadowolona, nie mam ochoty na wyjscia z kolezankami, nie mam ochoty pracowac bo po co jak zarabiam najnizsza krajowa mimo ze sie uczyłam, tak wszystko sobi tlumacze czy to jakas depresja?? :(:(:(:( samej mi z tym zle, kiedys bylam pelna zycia teraz najchetniej zamknelabym sie w szafie i z niej nie wychodziła :(

Gość lumpagade
ja tak mam cale zycie i juz sie pogodzilam z tym faktem, ze zyje bo musze.

Gość no bo nie
idź do psychologa,to może być początek depresji

Gość gracjanella
ale jak masz cale zycie ja tak nigdy nie mialam zawsze wszedzie mnie bylo pelno a teraz jak jestem wsrod ludzi to nie mam o czym z nimi gadac najchetniej bym uciekła do domu do lozka i tam siedziala zamknieta tez sie boje ze to depresja.

Gość gracjanella
;/

Gość ktoś256
Wiesz, może to nie jest w porządku, ale czsami zmienia nasze myślenie jak zobaczymy jaki inni cierpią - chorzy, inwalidzi, ludzie, którz, no sama pomyśl nie mają tylu szan jak my, by coś zrobić? Pomyśl, zdrowie, młodość, to już jest bardzo, ale to bardzo dużo, co człowiek dostał od życia, a reszta, to tylko konsekwencja doceniania, tego co już mamy, cieszenia się życiem. Wyjdź trochę na spacer, popatrz na zwierzęta, ptaki, zobacz jaki świat jest piękny. Mnie nieraz też w taki stan często wpędzała moja zimna żona, ale raz kiedy miałem zgrożenie śmiertelną chorobą i całe życie stanęło przed moimi oczmi - patzrę od tamtego czasu już inaczej i naprawdę czuję się szczęśliwy, a też nie wszystko mam, ale zaręczam, jak człowiek potrafi cieszyć się z tego co już ma, dużo łatwiej osiąga większe "rzeczy". Znasz powiedzenie, jak człowiek nie umie cieszyć się małymi rzeczami to i rzadna, choćby nie wiem jak wartościowa, go nie uszczęśliwi - pamiętaj o tym!!!

Gość gracjanella
masz racje kurcze tylko jak sie przestawic :(