Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjuop

Bieda na wydziałach Uniwersytetu Warszawskiego, dlaczego?

Polecane posty

Gość lkjuop
Wydział telekomunikacji i technik informacyjnych na PW, też ma sporo kasy, a w środku tak średnio, no ale oni wiadomo na co inwestują, oprogramowanie , komputery, sale laboratoryjne, no ale na takiej socjologii...

Gość lkjuop
Mi nie chodzi o to, ze mam być jakąs super komfortowo, bo uważam, że to jest zbędne i nie o to chodzi i lepiej dać część tej kasy dla studentów, ktorzy potrzebują niż co 3 lata remontować łazienkę. no ale wymaganie nie połamanych krzeseł i czystych ścian, to chyba nie jest jakieś nie do spełnienia...

Gość Dlatego wszystkie
studia powinny być sprywatyzowane - uczelnie jakoś później by wyglądały - przejedźcie się do większości prywatnych...

Gość lkjuop
No nie sprzyja wpajaniu wiedzy, jak nie ma czym pisać w sali, albo jest za mało krzeseł...

Gość do do556
schizofremiczka moi znajomi studiuja na prywatnych i wyposazenie, sale itd bez porownania...

Gość lkjuop
Akurat nie che tu jakiś porównań robić z prywatnymi uczelniami, bo nie o to chodzi, tylko się zastanawiam, że na prawdę nie ma kasy na nowe krzesła i stoły...

Gość kurde pw to malo ktory wydzial
ma ludzki :p Chyba tylko materiałówka... :P:D No i może nowy technologiczny, ale dlatego, że jest tam instytut ergonomii:P Ja się nie dziwie, że nie chce się nikomu kupować nowych krzeseł itp, bo zaraz i tak studenci to podrapią, popiszą, rozchwieją :D