Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien Gość

Chcę rzucić dziewczynę, bo wydaje mi się, że ma za szeroką cipkę

Polecane posty

Gość Pewien Gość

Może by mi to nie przeszkadzało, gdyby nie to, że ruszam się w niej dość energicznie ponad pół godziny, a wytrysk nie przychodzi. Zaczynam być tym już zmęczony - nawet już porostu fizycznie. Faceci czy też tak mieliście - może macie? Ktoś mi powiedział, że po prostu ma za szeroką szparkę i w związku z tym doświadczam zbyt słabych doznań dotykowych. Czy to na pewno jest to - a może ze mną coś nie tak? Bo tak poza tym to jest dość miłą i pogodną kobietą i trochę szkoda byłoby mi się z nią rozstać. Faceci - dajcie znać czy mieliście podobny problem!

Gość nie mam majtek
może po prostu masz za cienkiego ptaka :D

Gość greczynka1978
masz za malego

Gość Pewien Gość
Wiecie - na początku też tak pomyślałem, ale znalazłem w necie informacje o rozmiarach penisów, zmierzyłem no i okazało, że mieszczę się w normie, a nawet troszkę powyżej średniej, tzn. obwód ma 14,5 cm, to chyba ok!

Gość nie mam majtek
:D może spróbuj innych pozycji ,pokombinuj :D

Gość greczynka1978
zaraz rzucic dziewczyne bo ci lata w pochwie! znaczy ze jej nie kochasz masz racje rzuc ja, znajdzie sobie innego takiego co sex dla niego nie bedzie najwazniejszy.

Gość dasdsaa
no chyba jednak cienkie to Twoje maleństwo....

Gość Psedłonim_
Bardzo dobrze. Kobieta powinna o siebie zadbać!

Gość Pewien Gość
Pozycje próbowałem już różne, no fakt najszybciej jeszcze i tak dochądzę w pozycji na pieska, ale ludzie to i tak trwa chyba ze 25 min. 25 min naprawdę szybkich ruchów.

Gość ulenka
no ale seks to nie maraton... po co się śpieszyć...?

to,że kochacie się dłużej to chyba lepiej...przynajmniej dla mnie...

Gość Artur Borubar
Obłudne baby! Zawsze to wina chłopaka, ma za małego. Akurat. Babina pewnie ma szerokie biodra, dziecie rodzić będzie taśmowo ale do seksu się nie nadaje, znane są takie przypadki, tzw. wiadra. Nic dodać, nic ująć, chłopa w kompleksy nie wpędzajcie tylko ćwiczcie mięśnie Kegla!

Gość greczynka1978
ARTUR SAM JESTES WIADRO! ŁEEEEEE

Gość Pewien Gość
Boruc Wiesz - dzięki, ale może trochę za surowy jesteś dal mojej kobiety. W końcu, to nie jej wina, że ma taką a nie inną. Moze i powinniśmy więcej ćwiczyć tego Kegla, albo i coś tam jeszcze. W sumie to że kochamy się długo, to mi nie przeszkadza, bo jest naprawdę przyjemnie, z tym tylko, no, że faktycznie nieźle muszę się napracować, żeby trysnąć, a czasami, jak jestem zmęczony, chciałabym szybciej się zrelaksować!

Gość Artur Borubar
Czego ode mnie oczekujesz, że zaserwuje badania OBOP'U na ten temat:)? Moim zdaniem jest to powiązane, może nie jest to aż tak błyskotliwa myśl jak porównywanie długości nosa do Wacława, albo długiści stopy do głębokości pochwy ale coś w tym musi być!

szerokość bioder jest uzależniona od kości miednicy a nie od cipki :) cipka nie ma nic do kości i nie ma żadnej zależności pomiędzy szerokością bioder a szerokośćią pochwy

Gość Artur Borubar
to wyżej to do :meaaa: było. A co do Twojej dziewczyny to ja nic do niej nie mam i nie uważam, żeby rzucać trza było, tylko wyjaśniam babom żeby się nie rzucały na kanapę po szkole tylko ćwiczyły conieco.

Gość tresc ska
a ,trzeba było tyle walić konia pa la ncie??pochwa jest zawsze szersza od ręki :(

Gość NieGrzecznaAga24
Jak kobieta moze miec za szeroką? heh... to jest mięsień ktory sie zwęża i rozszerza kiedy trzeba...ale jesli ktoś czuje luz to juz jego problem widocznie natura nie obdarzyla go zbyt hojnie. Poza tym nawet jak sie ma malego to sa pozycje w ktorych da sie kochac. Ale skoro Ty nie potrafisz to moze czas wybrać sie na lekcje do kogos doświadczonego. W kazdym razie na miejscu tej dziewczyny sama bym Cię rzucila...bo jestes beznadziejny w tym co piszesz...A to ze za późno dochodzisz to tez Twoj problem widocznie Ty nie potrafisz zrobic tego szybciej. Jak ktos wspomnial seks nie jest maratonem...widocznie zalezy Ci tylko na Twojej przyjemnosci i sądzę ze TWOJA dziewczyna tez nie ma z tego rzadnej korzysci. Moze dla jej dobra faktycznie ja zostaw, bo pewnie nie zasluguje na takiego .... (sam sobie dopowiesz...) :]

Gość Pewien Gość
Boruc - fakkt - troszkę bardziej aktywnie ruchowo mogłaby spędzać czas, bo dużo siedzi i czyta. Co do walenia konia - fakt w młodości zdażało mi się to dość często, ale nie wydaje mi się żeby to miało znaczenie - tam 5 min, bez problemu. Niegrzeczna Ago, dlaczego uważasz, że mojej kobiecie jest nie dobrze - otóż prawda jest tka, że ona podczas naszych zbliżeń przeważnie 2 razy sszczytuje i mówi mi później że było jej cudownie i że mnie kocha cyt. " z uwagi choćby na samą przyjemność sexualną" Tak że proszę kobieto mnie nie obrażać. Może źle zatytułowałem topik - chce - powinienem zastąpić zastanawiam się co zrobić!!

Gość facicoo
a moze mial zbyt wielyu partenrow seksualnych ktorzy ja "rozpruli" u kazdego mezszczyzny czlonek jest inny dluzszy/krotszy; szerszy/wezszy bardziej lub mniej krzwy duza liczba partenrow rozszerza kobiete bardziej niz ciagle stosunki ze stalym partnerem

Gość Martusia0808
Ja miałam włocha z mega wackiem i nic mi nie poszerzyl, mój chłopak nie czuł zadnej zmiany wiec sie mylisz.

Gość facioo
zmiana jest rzecza wzgledna i mogl nie odczuc i czesto wiaze sie psychika kobiecy narzad plciowy, to nie jest kamien o stalych ksztaltach zmienny ksztalt penisa powoduje ze wagina nie moze przyzwyczaic sie; i rozjechanie bardziej spowoduje duza liczba facetow z malymi niz ciagly seks z jednym a duzym

Gość Pewien Gość
Ależ macie tu poglądy w tym temacie rozjeżdżania - śmieszne. Otóż moja kobieta nie była rozje... itd. bo ja jestem jej pierwszym :-)

Gość samaEwusia-lat44
pewien gosc....NIE MA WACKA

Gość Pewien Gość25
Jak to nie mam wacka - mam i całkiem sprawnie nim ruszam, z tym, że problem z nim, taki jak opisałem! :D

Gość rany
wiesz co? ja mysle ze skoro ma zbyt szeroka szparke - jak to okresliles- to sprobuj w dupeczke:), tam jest naprawde ciasno!