Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJAZKRAINYBAŚNIICZARÓW

mOGĘ TAK IŚĆ NA PRZYJĘCIE WESELNE?

Polecane posty

Jestem szczupłą osobą mam 167 cm i 50 kg wagi Za dwa tygodni idę na przyjęcie weselne mojego brata:) Dodam że mam 20 lat co sądzicie o takim stroju:TAKA SPÓDNICZKA JUŻ JĄ KUPIŁAM I JEST DŁUŻSZA NIŻ NA FOTCE:)DŁUŻSZA JAKIEŚ 7-10CM http://allegro.pl/item437989558_przepiekna_sukienka_czarna_satyna_kokardy_40.html TAKIE BUTY:http://allegro.pl/item446961055_buty_fantasy_l2856_czarne_czolenka_r_38.html-TEŻ JE KUPIŁAM JUŻ BO ZAKŁADAŁAM DO INNEJ SUKIENKI JEDEN RAZ:) A MYŚLE DO TEGO KUPIĆ TĄ TOREBKĘ:http://allegro.pl/item441773656_czarna_retro_lakier_wizytowa_mala_kopertowa_1259.html I DO TEGO Z BIŻUETERI TYLKO SREBRNE DŁUGIE WISZĄCE KOLCZYKI dODAM ŻE MAM CIEMNE BRĄZOWE WŁOSI I OPALONĄ SKÓRĘ

Gość eeeeeeeeeej
Ladnie, bardzo ladnie. Tylko czy te 10cm bedzie wystarczajace? Bo wiesz na tych fotkach wyglada baaardzo wyzywajaco a to nie pasuje na przyjecie.

NO DŁUGOŚC JEST W SAM RAZ:) MI CHODZI TYLKO O CAŁÓŚĆ CZY SIĘ FAJNIE PREZENTUJE

Jestes Szczupla.zgrabna wiec taki,stroj tobie pasuje,jednak podzielam uwage poprzedniczki co do dlugosci stroju:)jednak na przyjecie weselne ciut dluzsza bylaby lepsza,zrobisz jak uwazasz,napewno bedziesz wygladac super:)

Gość errrtre
hmmm sam czarny to nie jest dobty kolor na wesele.....

Gość roberto_poznanio
bedziesz wygladaj jak koorwa :O

na przyjęcie, bankiet cyz coś ok, ale na wesel i to jeszcze brata? Chodzi o kolor, w czarnym się nie chodzi na wesele.

O ile ta kiecka jest rzeczywiście dłuższa niż u tej pani to ok. Bardzo fajne butki. A tym, ze w czarnym nie wypada to się nie przejmuj. Nie wypada w bieli, a czarny jest zawsze elegancki więc nie widzę problemu. Byłam ostatnio na weselu gdzie kilka dziewczyn było w tym kolorze i jakos nikt się nie czepiał. zresztą - ważne żebyś ty się dobrze czuła.

Gość modowa
w czarnej nie wypada

Gość zabobony
Byłam w tym roku na trzech weselach i wiele kobiet miło czarne sukienki.To,że nie wypada to zwykły zabobon.Czarny niekoniecznie wyraża żałobę, może wyrażać także elegancję, natomiast uważam,co do fasonu sukienki uważam,że jest fajny, ale na wesele zbyt wyzywający, chodzi mi przede wszystkim o długość, gdyby była tak mniej więcej do półowy ud, to by było idealnie. Dodatki świetne, ale według mnie jak masz czarna sukienkę to dodatki powinny być żywsze.Stawiałbym na ciemną czerwień bądź srebro, ale to tylko moje zdanie:) Baw się dobrze:)

Gość zabobony
teraz doczytałam że na Tobie jest dłuższa.Więc uważam,że w sukience będziesz prezentować się super:)

Gość zabobony
a jeszcze tak sobie pomyślałam...Chcesz założyć srebrne kolczyki, a i buty mają szare akcenty, więc ja bym Ci radziła dobrać srebrną torebkę,skoro jeszcze nie masz i do tych butów, sukienki i srebrnych kolczyków będziesz wyglądać jak gwiazda;)

Gość buty na obcasie 11 cm
to niestety nie są na wesel, bo w tym chodzić się dłuzej nie da, ani tańczyc. Ja mam na 8 cm obcasie i też i nie daję razy w nich chodzić...

Jeśli sukienka rzeczywiście jest dłuższa tak jak piszesz toc czemu nie :) ?Mi się bardzo ona podoba! i jeszcze takiej nigdzie nie widziałam :D A uwagi że to kolor żałoby lepiej puścić miedzy uszy!

Gość zabobony
Da się.Wszystko zależy od butów, jak są wyprofilowane i czy są wygodne.Moja przyjaciółka bawiła się na 12 cm obcasach(w tym dwa cm platformy) i balowała całą noc w tych butach. A zreszta potem zawsze można zmienić bo później juz nikt nie zwraca uwagi na takie rzeczy:)

Gość porrucznikowa
może być a z innej beczki - ta piękna modelka z linku chyba sobie usta zrobiła, nie ? jak ja widzę, to mi od razu cisnienie skacze, taka tępota bije z tej twarzy

Gość aaaaaaaaaa86
jak dla mnie moze byc, ale torebka mi nie pasuje.... lakierowana a buty zamszowe, sukienka satynowa, nie pasuje, pozatym szukalabym szarej, ladniej by wygladala :)

Gość ta modelka z tego linku to
przede wsyztskim jest na maxa przerobiona w photoshopie:PA usta to moze i zrobiłą sobie ale wg mnie sa za duze:ono i masz racje-tepota aż boje z jej twarzy...|Mozna byc piękna kobietą ale jednocześnie inteligentna,ale po tej lala z tego linku widac glupote na kilometr:P

Gość no właśnie powiedz co
a kto tu walczy od lugosc?Jak dla mnie moze isc nago na to przyjecie:P

Gość jak dla mnie
zbyt wyzywający strój na wesele w dodatku brata, no i ten czarny...

Gość holok
ta kiecka to jak do burdelu na pierwszy wieczór :I

Gość mmmmmmmmmmmm
Na wesele można ubrać czarne. Na chrzciny nie zakłada się nic czarnego.