Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

victoriav

praca licencjacka-anglistyka-tytuly prac-nkjo

Polecane posty

ma ktos jakis pomysl jakie moga byc tytuly pracy licencjackiej z angielskiego? oczywiscie chodzi o tematy metodyczne bo jestem z kolegiuim nauczycielskiego. szukalam w necie i nie ma kompletnie nic. wybralam promotora z literatury angielskiej lub brytyjskiej (jeden promotor) ale nie wiem jaki moze byc tytul, chcialam pisac o milosci w sredniowieczu,ale okazuje sie ze musze wybrac temat z metodyki :| a z literatury moge podac tylko przyklady. ma ktos cos do powiedzenia w tej sprawie? prosze o pomoc.

mam pisac dla dzieci z LO co najwyzej. progi maja byc usytulowane do poziomu upper-intermediate. upupupupupuupupupup prosze o pare tematow, zebym mogla cos wybrac. i nie jestem bierna bo szukalam, ale moze sie okazac ze nie kazdy slepy widzi, wiec prosze jeszcze Was o pomoc:)

Gość hehe ja mam taką prackę ...
🖐️

Gość hehe ja mam taką prackę ...
praca jest robiona jako Action Research, dotyczy settling i stirring activities i ich efektywności. Bibliografia powinna Ci dopowiedzieć resztę: REFERENCES: Gower, R., Philips, D., Walters, S., (1995). Teaching Practice Handbook. Oxford: Heinemann. Halliwell, S., (1992). Teaching English in the Primary Classroom. London; New York: Longman. McCarthy, M. (1990). Vocabulary. Oxford: Oxford University Press. Phillips, S., (1993). Young Learners. Oxford: Oxford University Press. To jak, będą Twoje foty w bikini w zamian za prackę? :classic_cool:

Gość tematów jak psów
wykorzystanie materiałów wizualnych/ audio/ audiowizualnych na lekcjach /w nauczaniu dzieci wykorzystanie piosenek / bajek w nauce angielskiego dzieci mozna napisac o wybranej metodzie nauczania i sie do niej odniesc (sprawdzic jak sie sprawdza)

o to chodzi ze nienawidze tej zajebanej metodyki. zielona bylam na temat licencjatu a tu sie okazuje ze mam z tego pisac. wiem ze tematow jest w chuj, tylko ze to najczesciej takie tematy, ktore byly juz 100 razy przedstawiane i komisja nimi rzyga. ale dzieki wielkie za pomoc, rozejrze sie za materialami, a wybrana metoda jak juz to bedzie chyba TPR. dziekuje x x x x x x

Ja juz napisalam prace z jezykoznawstwa, ale zmienilam szkole i tu mi narzucili dydaktyke :/ a Ty w koncu piszesz z dydaktyki czy z literatury?

Gość tematów jak psów
oklepane moze i sa ale jak wybioerzesz nieoklepany temat to bedziesz miala mega trudnosci ze znalezieniem materialow ja bym wybrala taki temat zeby bylo latwo napisac prace. na uczelni nie czekaja raczej na odkrycia na etapie pracy mgr/ zwlaszcza jak Ci nie lezy ta dzieidzina to nie ma co sie silic na Bog wie co...

Gość tematów jak psów
ja pisalam mgr z jezykoznawstwa :P

Gość tematów jak psów
bez przesady chcialam pisac z metodyki wlasnie ale promotorka byla beznadziejna

heh... zeby moja kobieta z jezykoznawstwa czegokolwiek mnie nauczyla, a byla bardzo slabo przygotowana do zajec, to moze tez bym sie zastanowila ;)