Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosłownie...

samo życie...

Polecane posty

Gość dosłownie...

Dziś przychodzę do domu i tak sobie patrzę w ekran zastanawiając się nad takim problemem - czemu wtedy jak jest miejsce i pora na rzeczy pewne to one się nie dzieją a jak tego miejsca i pory nie ma to one się ...dzieją. A mianowicie jak byłam mlodsza to nie miałam niczego w życiu. Niczego. Musiałam robić co mi kazali rodzice i na koniec urosłam na downa. W związku z tym moim jedynym pomysłem na życie była własna rodzina i ciąg dalszy downizmu ogólnego - oczywiście wiedziałam to i rozumiałam, ale nic mi się nie chciało, żeby COS z tym zrobić. W sumie chyba miałam rację. Ale 8 lat później jak już nie potrzebuję niczyich pieniędzy, sama sobie zarobię jak będą możliwości, jestem starą babą , teraz nagle każdy macha mi przed nosem banknotami... no nie. A|le żeby jacyś prawdziwi milionerzy. Każdy coś tam uciułał dorabiając się kalectwa przy okazji i to wszystko. A ja co mam robić w związku z tym? Dostać...biegunki mówiąc oględnie? Samo życie, co nie? Echhhhh :(

Gość dosłownie...
Ja w sumie też się dorobiłam kalectwa tylko nic z tego nie mam. Inni ze swojego kalectwa przynajmniej coś mają. Taka różnica. Jeszcze taka, że oni moga się przedstawić a ja nie. I do dziś nie rozumiem dlaczego jeden dupek na intratnej posadce nie został ukarany za wiele rzeczy, które mi w zyciu uczynił. No ale cóz... this is Poland. Kraj wszystkiego na odwrót. :(

Gość dosłownie...
a teraz powtórka wielu sytuacji mych sprzed wielu lat - jakiś dupek powołujący się na wielkie katolickie wartości i wyzywający mnie od kurw dosłownie okrada mnie przyjeżdżając z zachodu i się ze mnie śmieje. A to lepiej już być uczciwą kurwą niż taką katoliczką, nie? Nie wiem. Tak się zastanwaim.

Gość zubala 234
szczerze mówiąc nie wiem o co ci chodzi :-O

Gość dosłownie...
Żeby jeszcze w tej Polsce mnie okradał - ale z Zachodu przyjeżdżając on mnie tu okrada. Przecież tam nikt nie kradnie. Nie rozumiem tego myślenia. Dla mnie to wariat.

Gość dosłownie...
Na Zachodzie wszyscy się kurwią ale złodziejstwo jest tępione. W Polsce jest jedno i drugie. On też powinien się przyzwyczaić do takiej sytuacji to tam jest wielce uczciwy, a okradnie mnie, jak nic nie mam :(. Ale żenada :(

Gość dosłownie...
chyba z dużo wypiłam ale kurwa niech on sie mnie nie czepia bo i tak go w piździe mam

Gość dosłownie...
No bo to jest tak, że on mnie wyzywa od kurew. Ale co - biedną kurwę postanowił okraść tak jakby w Polsce nie było bogatych kurew. No to bogatą okradnij - nie to biedną. Wiecie co - oczywiście nie jestem żadną kurwą, ale tak sobie wymyślił czy coś. Idiota do kwadratu! :(

Gość fdaffdf
ja tez kurwa nie wiem o co tu biega