Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia35

dalam klapsa mojemu dziecku w przedszkolu.....

Polecane posty

bylam swiatkiem jak szczypie cala reka buzie innego dziecka ! myslalam ze mu oczy wydlubie!! zrobil to przy mnie dwa razy,oczywiscie zwrucilam mu uwage ,tlumaczylam ale zrobil to drugi raz ze az musialam szyblo biec i ich rozlaczyc bo by krzywde innemu dziecku zrobil! bylam przerazona!! dalam mu malego klapsa przy pani i dzieciach,pewnie i tak go to nie zabolalo ale jednak :( zabralam go do domu bo mi bylo glupio i wstyd za niego ale bardziej mi wstyd ze dalam mu tego klapsa.Boje sie ze przedszkolanki zrobia cos w tym kierunku :(

Napewno zabiorą Ci dziecko bo mu klapsa dałaś, nie przesadzaj. Teraz to juz sie naprawde w tym kraju jakis sajgon robi... Ja w tamtym roku byłam świadkiem jak nauczycielka mojego syna dała klapa jednemu z uczniów na przerwie w klasie bo podszedł do jej torebki i jej grzebał, ona nie wiedziala, ze ja stoję za nia i jak mnie zobaczyła to była cała czerwona bidulka, a ja wcale jej sie nie dziwie, te chłopaki naprawde są nie do ogarniecia co niektórzy i tamtemyu sie należało. Od klapsa nikt jeszcze nie umarł, nie przesadzajmy.

Gość Zupkowa mama małej zosi
Pod warunkiem,że wymierza mu go matka lub ojciec.Gdybym zobaczyła obcego dającego klapsa mojemu dziecku ........oj.Oddałabym . Co do Twojego zażenowania,bardziej bym sie martwiła o to,co zrobiło Twoje dziecko a nie o to,że ktos zobaczył jak dajesz mu klapsa.

Gość asdas
Po pierwsze wychodzi na to, że jesteś bardzo prostą osobą - popełniasz błędy zarówno wychowawcze (bicie dziecka, brak innych metod, najwyraźniej problemy z samą sobą) a po drugie weź kobieto słownik ortograficzny. I pamiętaj - bicie nie jest metodą.