Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 Luska to obżartuch:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 :D nie mam żadnych innych nałogów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 na kolację placki z jabłkiem :O:D nie liczyłam ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Chcę spożyć knedla!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 :O ale już nie mam... zjadłam o takie: http://www.acatinthekitchen.com/photo/knedle/gotowe_knedle.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Okrutnico!! Jeszcze pokazujesz :P Dlaczego, jak właczyłam kafe to pierwszy topic, który walnął mnie po oczach, był o spożywaniu knedli Uwielbiam knedle!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderetta 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Lusesita - napisz maila na adres moderacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach