Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 ze śliwkami polane bułką z masełkiem... chyba pęknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrix 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 jestem glodny tez bym spozyl.. :) knedle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 A ja spożyłam 6 pierogów ruskich i jeszcze bym coś zjadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 rozważam deser... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 A co masz na deser? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 jeszcze nie mam :D ale mogę mieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 ja dzis bede jadl pizze ale knedle tez bardzo lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 sporo ziadlas tych knedli nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anoreksja- to ja Napisano Wrzesień 30, 2008 I co mnie to kurwa obchodzi ze żresz jak świnia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***DziewczynA*** 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 A dzis mój deserek do mnie przyjedzie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..jasnowidz... Napisano Wrzesień 30, 2008 następne słowa Luski;"trza poszerzyc futryny,jakies wąskie sie zrobiły"" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 najpierw czerwona herbata potem jakieś ciastko najchętniej... moze bajaderka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 na jesieni tyję to normalne ;) na wiosnę schudnę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 obżarstwa i będziesz musiała pić Activię przez 14 dni, a może i dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 muszę mam dużą doopę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 i pierdolniesz bąkiem pozdro pod oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kanarek zielony Napisano Wrzesień 30, 2008 Pewnie niedługo pójdziesz na dłuższe posiedzenie Luesitko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 bajaderka swietny deser ale moze byc tez sernik mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 posiedzenie? :D jeszcze nie, szkoda by było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 to dłuzsze posiedzenie bedzie trochu kosztowac:kibel nie wytrzymie,pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Luśka masz jeszcze czy wszystko zeżarłaś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Nie żryjcie tyle... :o)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 wszystko zeżarłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 Iftar,masz piękny nick,jestes Polką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kanarek zielony Napisano Wrzesień 30, 2008 A czy lubisz poczytać na kibelku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 Myrevin ,ty juz swoje w zyciu wypierdziałes wiec nie licz ze kto cie to poczestuje czymkolwiek,no chyba,że bąkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 nie czytam w kiblu załatwiam sprawę w ekspresowym tempie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Polką. Polką :) Luśka, Ty żarłoku. Nie podzieliłaś się z bliźnimi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostaniesz wzdęcia od tego Napisano Wrzesień 30, 2008 nick piękny,włascicielka pewnie też,pzdr Iftar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 obzartuchy jedne :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach