Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciatujest

mąż-gej

Polecane posty

Gość karolciatujest

Witam!!! Chodzi o mojego męża. Dowiedziałam się ze jest gejem... ale wszystko po kolei... Jestesmy 5 lat po ślubie mamy dziecko... Mysłam ze jestesmy szczesliwi. Moj mąż ma gabinet który zamkniety jest na klucz kiedys zapomniał wziąść do pracy dokumentów i poprosił mnie żebym weszła do gabinetu i wyciągneła z szuflady te cholerne papiery. Mysłam że takie rzeczy zdarzaja sie tylko w filmach, w kopercie znalazłam zdjecia gdzie był na nich z mężczyzną całowali się, dotykali... Brzydze sie mojego męża, jeszcze mu nic nie powiedziałam chce zeby moj syn wychowywał sie w pełnej rodzinie, ale nie chce zeby miał ojca homoseksualiste. Po co się ze mna żenił? Mamy dziecko. Byłam u psychiatry dostałam tabletki na uspojonie żyje jak w amoku. Boże nikmu nie moge sie nawet zwierzyc ze swojego problemu. Spie z mężem w jednym łóżku ale mam ochote zwymiotowac jak mnie dotyka... Chce sie rozwiesc ale nie wiem czy to dobry pomysł co powiem kiedys swojemu synowi?? Twój ojciec Kochanie był gejem?? błagam doradzcie cos. Jestem zrozpaczona

Gość gh jmk
zupelnie jak w Tajemnicy Brokeback Mountain :P a powaznie jak to nie prowokacja to pewnie ze sie rozwiedz, chyba ze masz na tyle malo szacunku dla siebie ze nie przeszkadza ci zycie z facetem dla kotrego jestes tylko przykrywka dla prawdziwej orientacji chociaz moze on jest tylko bi, w koncu "zeby zycie mialo smaczek raz dziewczynka raz chlopaczek" :P

Gość eeeeeeeee j no
spytaj sie co to za foty.

Gość karolciatujest
nie wiem jak mam zaczac ta rozmowe... dusze to w sobie... ja nie wiem nawet jak on tak moze zyc, patrze na to zboku i wygladamy na szczesliwa rodzine

Gość gh jmk
taaa, jasne jasne, ale nedzna prowokacja wymysl cos lepszego