Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 jaki macie? wracam do domu wieczorem, jest ciemno i boję się o mój dobytek :O mam dużą torbę... przed wejściem w ciemną strefę pakuję torbiszcze przy użyciu siły w torbę ekologiczną wczesniej wyjąwszy zeń klucze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 30, 2008 nie chodź w ciemne strefy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 muszę dojść do domu...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie ty mieszkasz Napisano Wrzesień 30, 2008 w slamsach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikimikimikki Napisano Wrzesień 30, 2008 torbiszcze:D:D:D:D dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 na warszawskim żoliborzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie ty mieszkasz Napisano Wrzesień 30, 2008 to tam taki element jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 element zdarza się wszędzie niestety...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrezygnować z noszenia Napisano Wrzesień 30, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 30, 2008 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupić malenką i nosić w kiesze Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 1, 2008 e tam...:O mają nowy sposób, podjeżdżają na skuterach, powalają ofiarę i porywają zdobycz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to mi zakosiliby jedynie Napisano Październik 1, 2008 jakies zarcie, chusteczki, noza sprezynowego (tego aklurat by mi bylo szkoda - prezent ) i cala kupe jakichs smieci (znaczy wazne papiery sa dla mnie :P sentymentalna jestem ) Bo pieniadze i klucze nosze w kieszeni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 1, 2008 jeden długi klucz mam zawsze w kieszeni, wchodząc w strefę zaciemnioną chwytam ten klucz i czekam na atak.... i ten klucz jest moją bronią tak na w razie co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Październik 1, 2008 klucz typu francuz? :) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0f/Klucz_francuski.JPG/180px-Klucz_francuski.JPG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 1, 2008 złóż pozwolenie na broń. ja sie ostatnio zastanawialem nad tym po tym jak jakis łysol chcial mi wtłuc. nie bede sie z nim tlukl tylko wyciagne gnata jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwedeqwd Napisano Październik 1, 2008 "złóż pozwolenie na broń. ja sie ostatnio zastanawialem nad tym po tym jak jakis łysol chcial mi wtłuc. nie bede sie z nim tlukl tylko wyciagne gnata jakby co" przy takiej argumentacji pozostałoby się na etapie "zastanawiania się" i prób otrzymania pozwolenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 1, 2008 qwedeqwd - powsztrymuje mnie tylko to ze moze wtedy łatwiej bym siegnal po bron kiedys... a za zabojstwo czlowieka nawet w obronie wlasnej sie idzie siedziec chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 1, 2008 a moze nabędę gaz pieprzowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patologic Napisano Październik 1, 2008 ja mam paralizator... pod szafką:D boję się go nosić ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Październik 1, 2008 Klucze i portfel (z pieniedzmi, kartami bankomatowymi i dokumentami) miej w kieszeni, a w torebce miej tylko rzeczy, ktore mozesz ewentualnie oddac zlodziejowi. Jak Cie zaatakuja, to lepiej sie nie bij, ja sie z jednym bilam i zle sie to dla mnie skonczylo, a i tak mialam duzo szczescia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeździj samochodem Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuksaniec w bok Napisano Październik 1, 2008 Jak się skończyło to bicie? Mnie jeszcze nigdy nie zaczepili, wyglądam mało bogato i nielamusowato :P Lepiej nosić woreczek pieprzu w kieszeni niż gaz, bo gaz to ktoś może wykorzystać przeciwko Tobie, a pieprz po prostu dasz komuś w twarz, reszta się rozsypie i w nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie tez okradli w w-wie Napisano Październik 2, 2008 gdzie ty mieszkasz to tam taki element jest?"" w warszawce to normalka :o:o:o nigdy wiecej tam nie pojade:o smrod, brud i ubostwo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 2, 2008 ja też wyglądam mało bogato... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach