Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek wa-wa

Studentka z czata

Polecane posty

Gość Arek wa-wa

Około 4:00 wróciłem dziś na chate nieźle zgrzany. Myślę sobie: "na czat zajrze". Wpadam na wp.pl, a tam panna o nicku Ona$$$. Okazuje się że ma lat 23 i zaprasza Pilnie do siebie na Patkowskiego. Ustawiłem się z nią na 8:30. Warunki spotkania 2-3h za 300zł, anal oral klasyk. Nie ukrywam, że myślałem, że to zawodowa "Prywatka". Postanowiłem zaryzykować, bo miałem od tygodnia ochotę na jakąś szczupłą niunie. AKCJA: Na początek przyjemne zaskoczenie. Ustawka na jeden telefon. Panna od razu sypie pełnym adresem. Wpadam na nore i kolejne mile zaskoczenie. Okazuje się, że to mieszkanie studenckie, a panna korzysta, bo współlokatorki wyjechały na weekend. Na ścianach pełno książek w stylu Biologia itd Panna w chacie sama Myślę sobie "Porucham w tym odcinku". Lokal: Typowe stegny. Lata 80'te 4-piętrowiec ale w środku ładnie. Panna: Blondi szczuplutka jak niteczka, 160 cm wzrostu 46kg wagi jak twierdziła na czacie. Czarny obcasik jeansowa spodniczka do kolan, czarna bluzka i co ważne twarzą nie straszy. Cyc niestety jedynka. Kase dałem przed, aby odstresować panne. Przystąpiłęm do akcji. Zdjąłem jej majteczki nałożyłem gumaka i ogień w pupala od tyłu. Ładnie sie zachowywała podczas analu. W końcu udało mi się pociąć w tyłek taka malutka jędrną dupeczkę, bo w dobie świń i mimośrodów grubych w tym fachu dupa mieszcząca się dłoni to rarytas. Zjechałem raz. Pogadaliśmy jak to zwykle w takich sytuacjach o życiu, napiłem się wody, jazda drugi raz w dupala. Usiadłem na krześle, a panna tyłem na mnie. Drugi zjazd. Zeszło nam z 1,5h myślę sobie że czas wracać. Pogoniłem więc na swoje rewiry dostając buziaka na odchodne. Po raz pierwszy stwierdzam po 3 letnim doświadczeniu w tym fachu, że spotkam się z nią jeszcze raz. PODSUMOWANIE: Lokal: 8/10 Panna: 8/10 (cyc żeby był większy to dałbym i 9) Oral: nie probowałem (szkoda zjazdów jak dostępny jest anal) Klasyk: nie próbowałem Anal: 8/10 Cena/jakość: 6/10 Całokształt: ok 8/10 No dzisiejszy dupcing zaliczam do udanych targów. Innym mówie: darz bór.

Gość gh jmk
lepiej wraca do odrabinia lekcji bo jeszcze mama zauwazy co w necie wypisujesz :)

Gość frajer jesteś
nie szkoda ci 3 stów ? trzba było za stówkę poruchac godzinę i git też by był :P

Gość zboczeniec z ciebie
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to obrzydliwe co te czasy porobiły z ludzi gatunek ludzki się uzwierzeca i nie ma juz ratunku ???????