Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde noooo

PROBLEM Z NAUCZYCIELEM CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość ffjofogdhg
nie wiem może jestem przewrazliwiona ale pachnei mi prowokacją... choćby to że masz 17 lat i w tym roku matura?! a i nagle facet zacżał Cię obłapiać i dopiero póżniej piszesz że to dyrektor? jesli to jednak prawda powiedz rodzicom - bedzie ok ja sama miałam przejścia z historykiem - stary oblesny dziad z kompleksami dot.bardzo niskiego wzrostu... sypał paskudnymi tekstami typu: "pewno teraz ziewasz,jak sie po nocy szlajało z chłopakami"... byłam w tym wieku bardzo przwrażliwiona i popłakałam się. BYłam bardzo dobrą uczennicą, nie miałam chłopaka, nie latałam za Nimi... byłam tzw dobra uczennicą, choć zdarzało mi się chlapnąc coś neiwyparzonym jęzorem. Facet się na mnie uwziął od pierwszej klasy a ja nie byłam zbyt pokorna, tzn. jak przeginał np z terminem kalsówki z całego półrocza to prosiłam wychowawczynię o pomoc. Głupie odzywki skończyły się jak jedna z dziewczyn którą lubiał dowaliła mu w taki sam sposób jak on mówił Nam... Ale ten sposób nei zawsze się sprawdzi więc nie polecam :(

Gość Kurde noooo
W tym roku szkolnym matura. Oto mi chodziło, bo 18. urodziny mam w grudniu... Powiedziałam wczoraj o tym mamie, na początku nie mogła uwierzyć, ale jak ochłonęła to powiedziała że w poniedziałek (wtedy mamy godzinę wych.) pójdzie do wychowawczyni... A ja jutro na polskim idę do pedagoga.. Mam nadzieję że to pomoże coś.. :(

Gość czarna7070

Gość i co pompgło

Gość O rety oo
też mamy podobnie