Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde noooo

PROBLEM Z NAUCZYCIELEM CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość Kurde noooo

Jeden z nauczycieli mnie perfidnie podrywa! Wszyscy to widzą ale on sobie nic z tego nie robi.. Co mam robić?? Powiedzieć wychowawczyni?? Tak mi radzą koleżanki...

Gość jghmbjk
moim zdaniem nie mówić tylko olewac i udawac ze nic sie nie dzieje tak w ogóle to mnie tez podrywał nauczyciel ksiadz:O olewłam to sie odczepił

Gość a jak stary
starszy ten nauczyciel od ciebie? w jaki sposob to robi( podrywa) ? ile maszz lat moze to twoja wwyobraznia

Gość zapytaj
zapytaj czy jego żona/narzeczona wie, że flirtuje z uczennicami? I czy może ma się dowiedzieć. Oczywiście jej nie informuj, tylko postrasz go

Gość Kurde noooo
on jest dużo starszy ode mnie, ma córkę w moim wieku. ja mam 17 lat. on ma ok.45, może więcej, nie wiem.. Gapi się perfidnie w dekolt (odkąd to zauważyłam, nie noszę już bluzek tylko zawsze mam jakiś sweterek albo "zabudowaną" bluzkę), jak ostatnio odpowiadałam to parę razy mnie okrążył na końcu rzucając komentarz że "gdybyś tyle nie przesiadywała z kolegami to byś się nauczyła, tyle chociaż że oni coś z tego mają". W ogóle często jakieś mi głupie pytania zadaje, krępujące, a dzisiaj nie podając powodu kazał mi siąść w pierwszej ławce przed biurkiem, i kazał tak siedzieć zawsze, a jak próbowałam protestować to powiedział że on tu rządzi a nie uczeń :O

Gość Kurde noooo
no tak, ale to jest rozwiązanie jednego "problemu".. mnie na samą myśl o lekcji z nim mdli :O a jutro znów mam historię... Chyba nie pojde do szkoly..

Gość Kurde noooo
:(:(:(:(:(

Gość ja bym zrobiła tak
poprosiłabym go czy mogę zostać po lekcji z nim w klasie, bo chce porozmawiać. Wtedy bym mu delikatnie napomkneła, że ta sytuacja mnie krępuje itp. A zaraz po rozmowie poleciałabym do dyra, że n-l mnie molestował. Niech ma dziad za swoje.

Gość Kurde noooo
dzięki za radę.. kurde, wiecie co ja dłużej już tego nie zniosę, płaczę od samego przyjścia ze szkoły.. :( dzisiaj nie siadłam w pierwszej ławce, pytał dlaczego to mu powiedziałam że nie mogę tak jak radził mi "A mi kabel USB".. I kazał mi zostać na przerwie. zostałam, nic nie mówił na temat tej przesiadki, kazal mi tylko pozbierac atlasy.. I, kurde, az mi teraz wstyd o tym pisac.. wiecie co on zrobil??? Podszedl do mnie w pewnym momencie i zlapal mnie za posladki!! A jak mu sie wyrwalam to zdazyl tylko krzyknac "sprobuj cos komus powiedzieć gówniaro" a ja byłam już przy drzwiach. uciekłam.. Ale muszę coś zrobić! Ja się go BOJĘ!! I tak mi jest wstyd :(:(

Gość Kurde noooo
ale on jest dyrektorem tej szkoły! :(:( uczy historii ale pelni tez funkcje dyrektora... :(

W takim wypadku powinnaś powiedzieć rodzicom.A potem to chyba na policję :( Ogólnie współczuję sytuacji,troszkę wiem jak to jest, bo w zeszłym roku ksiądz,z kórym mam religię puszczał różne dwuznaczne teksty do mnie i jeszcze do paru koleżanek.Ale jak wyraźnie zaczęłyśmy unikać jakiechkolwiek z nim dyskusji,ucinać tematy to się zamknął krótko mówiąc :)

Gość ekati
naślij na niego ojca... matka też może iść...

Gość hyjhj
nagraj filmik z nim w roli głównej albo popros koleżanke, zanies na policje albo wypisz sie ze szkoły

Gość Kurde noooo
z tym wypisaniem się to mogłoby być ciężko, bo w tym roku matura więc to ostatni rok... ale jeśli będzie trzeba, to nie mam wyboru :( powiem o tym chyba rodzicom, moja wych nic nie zrobi bo już były takie sytuacje (inne od tej) w której uczniowie sie skarzyli na nauczycieli ale ona zawsze ich bronila.. :(:(:(

Gość Do pedagoga idź

no to niezła jazda:O szczerze mowiąc to nie jestem pewna co bym zrobiła, najgorsze to że jest dyrektorem. A może porozmawiałbyś z rodzicami? ale pewnie się boisz, że Ci nie uwierzą, ja myślę, że warto spróbować, a jak nie to może zbierz przyjaciół i wymyslcie cos żeby mieć dowód, nie wiem nakręcić coś po kryjomu, nagrać głosy:O trzeba coś z tym zrobić, nie chcę Cię staraszyć ale ta świnia może mieć gorsze zamiary, uważaj na niego

Gość Kurde noooo
rodzicom to muszę raczej powiedzieć, najpierw porozmawiam z mamą bo ona to prędzej by uwierzyła.. Ojciec to nie wiem :O:( ale ja się w ogóle strasznie wstydzę o tym mówić.. :(:(

Najlepiej byłoby zdobyć jakiś dowód,może postaraj się o nagranie go na dyktafon kiedy będzie mówił Ci tak jak ostatnio - możesz to pokazać zarówno,rodzicom,jak i policji. Może być też użyteczna pomoc jakiegoś pedagoga,ale jakby Ci miał pomóc,to najpierw bym mu powiedziała,na czym sprawa polega,a dopiero potem,że chodzi o dyrektora ;p

Gość a już myslałam że to nasz
matematyk

Gość Kurde noooo
no wlasnie, to ze jest dyrektorem, strasznie komplikuje sytuacje.. nienawidzę go!!!

Gość żądna przygód
Słuchaj, nie daj mu się zastraszyc, on NIC nie może!! powiedz rodzicom, wymyśl jakiś iście diabelski plan i załatw kolesia!! pamiętaj , że sprawiedliwośc go zawsze dorwie!!

Gość do tematu
dziewczyno! Najpierw powiedz mamie. Porozmawiaj z pedagogiem, masz jakieś przyjaciółki w tej klasie? NIGDY nie zostawaj z nim sama na sam. TRĄB o tym, ze facet jest nienormalny. Ty niczemu nie jestes winna, a na obiekty molestowania seksulanego wybiera się osoby właśnie takie, które mysla, ze to ich wina. Zadzwoń na jakis telefon zaufania. Zacznij działać. Prędzej tej facet przestanie być dyrektorem, niż ty przeniesiesz się do innej szkoły.

Gość do tematu
Jako nauczyciel będzie skończony w zawodzie.

Gość no a jak
Daj mu dupy i po sprawie ...

Gość do tematu
Jesli masz jakies koleżanki w klasie, niech tez mu się przyjrzą - w razie czego będziesz miała świadków. Zagroź mu! Że powiesz wszystko i jak najszybciej powiedz.

Gość Kurde noooo
przyjaciolki mi radza zebym powiedziala o tym komus, najlepiej rodzicom, ale czuję ze same nie powiedzialyby publicznie na niego cokolwiek, nie odwazylyby sie.. :(

Gość zws
czego sie boisz? ten czlowiek nie ma zadnej wladzy powiedz wszytskim. rodzicom, wychowawczyni, jesli trzeba zglos w kuratorium lub na policji nie masz ise czego bac. dyrekto to nie bog. to zwykly kretyn

Gość zws
dziewczyno. to on ma sie bac nie ty!! oprzytomniej