Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olas1989

ciaza?

Polecane posty

Gość olas1989

witam, otoz 27 wrzesnia kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia, moj cykl to 27 dni a okres mialam 10 wrzesnia. Boje sie ze moge byc w ciazy;/ bola mnie piersi dziwnie sie czuje... czy to mozlie ze to sa objawy ciazy,z drugiej strony tak szybko by sie ujawnialy? aha mam tez dziwne uplawy koloru mlecznego ale nie smierdza.

Gość są dwie możliwości
albo jesteś w ciąży albo nie jesteś w ciąży :/ ale prawdopodobieństwo jest spore, poczekaj do terminu planowej @ i zrób test, albo jeszcze lepiej idź na betę z krwi, a jak Ci się uda, to następnym razem pomyśl głową, a nie dupą!!

Gość olas1989
to nie tak. uprawialismy seks 4 razy tej nocy z czego 3 razy z gumka... chcial pojsc po gumki no ale bylam juz strasznie nakrecona;P

Gość kamiluś
najlepiej poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki albo zrob test z krwi

Gość olas1989
mam pytanie czytalam ze sa testy ktore wykrywaja ciaze 6 dni od zaplodnienia ... sa takie faktycznie?

6 dni od zapłodnienia to nawet beta z krwi, która jest o wiele czulszym testem niż te sikane wychodzi negatywna...betę najwcześniej warto jest zrobić 8-9 dni po zapłodnieniu... a te testy sikane wykrywające ciążę 6-dniową to może i wykrywają, ale 6 dni od zagnieżdżenia, które ma miejsce ok. tygodnia po zapłodnieniu...