Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

pewnosc siebie

Polecane posty

mój problem polega na tym, że brakuje mi pewności siebie czuje się z tym niedobrze. Chciałbym przeprowadzić się do dużego miasta, bo nie chce \"gnić\" w mojej małej mieścinie, gdzie lepszą pracę można tylko dostać po znajomości. Boję się tego, że nie będę mógł się tam odnaleźć samemu, a nawiązywanie kontaktów z ludźmi trochę przychodzi z opóźnieniem u mnie. W rozmowach z nieznajomymi przeważnie przytakuje i wypowiadam się w stylu dokładnie, racja lub prawda. Jestem tego świadom i chce to zmienic w sobie, może czytanie książek psychologicznych w jakimś stopniu mi pomoże lub kontakt z psychologiem.

żebym tylko wiedział jak, to może bym sobie pomógł.......może wredziocha masz jakieś dobre pomysły na bycie pewniejszym siebie

co prawda ja mam problem inny bo jest nim przesadna szczerosc...co rujnuje oczywiscie moje zycie ale mowie zawsze to co mysle...Moze pomozemy sobie na wzajem:)

spruboj na poczatek zmienic moze troche styl ubierania tak zebys zaczal przyciagac uwage innych...Jak sie ma swiadomosc ze inni zwracaja na ciebie uwage to pewnosc przychodzi sama

powiem ci jedno ,mialam taki sam problem jak ty i do tej pory mam w mniejszym znaczeniu....otoz moja kochana powiem ci z doswiadczenia ze dopoki ty nie uwoerzysz w siebie nikt inny tez nie uwierzy.Mow sobie ze masz racje jezelic hodzi o wyrazanie opinii,ze jestes inteligentna,i masz prawo mimo wszytsko miec swoje zdanie

właśnie boję się ubierac inaczej lub robic rzeczy jakieś nietypowe, bo wtedy zagadują a na trzeźwo to za dużo nie wypowiadam się w sytuacjach z obcymi :(

powiem CI wredziocha, że chociaż masz "jaja" będąc szczera, bo ja jestem szczery z jakimiś nowymi osobami dopóki im ta szczerosc odpowiada, po prostu dopasowuje się po innych, co mnie denerwuje

25 lat i chciałbym w końcu przeprowadzić się do Poznania, może tam zyskam też trochę pewności, mieszkając z nowymi ludźmi i chodząc na imprezy

wiec obiecaj mi ze przy najblizszej rozmowie zawalczysz do konca o swoje zdanie:) a ja zrobie sobie w zamian jednodniowa głodówke hehe...A tak powaznie to naprawde powinienes spróbowac...

Gość made in ZSRR
wredziocha "spróbuj"-normalnie nie zwracam uwagi na bledy ale ten az razi w oczy i sie powtarza a Ty Doggy_style poszukaj najwiekszego cwaniaka na osiedlu , obij mu ryj i przelec jego kobiete , to powinno Ci pomoc 🖐️

będe w każdym razie walczył z tym i brnął do przodu, jeśli samemu się nie uda to może psycholog pomoże, chociaż wolę go wykluczyć

Gość made in ZSRR
ch­uj

Gość made in ZSRR
­­­­­­­­­­­ wredziocha , po co robisz te gwiazdki w slowie ch­uj :D

może spotkania z wredziochą by pomogły ;) a tak nawiasem mówiąc to mam spotkanie z fajną dziewczyną, rok starszą. Mam małą schize, że nie będę wiedział o czym mówic i przyjmę buraka.

made in ZSRR nie musisz mnie poprawiac...a byka zrobilam dwa razy tylko...Jestem zmuszona pisac na codzien w innym jezyku wiec wybaczcie...A chuj wole z gwiazdka bo i tak kazdy wie o co chodzi...

Gość made in ZSRR
a moze ta dziewczyna ma podobny problem i mysli tak samo jak Ty , grunt to sie nie przejmowac , nie myslec za duzo , jak bedziesz przekonany ze sie nie uda to sie .... nie uda , bo bedziesz realizowal z gory zalozony plan zepsucia sobie wieczoru