Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala...czarna

ten czt Mbanku to sciema jakas- czy ktos z was ma tam konto?

Polecane posty

Gość mala...czarna

probuje sie porozumiec z nbankiem bo jestem za granica- kaz mi czekac 500 sekundf- tj jakies 8 min, mija pol godz i nic- i taj juz 3 razy A chce aktywowac liste hasel- bez tego ani rusz- nawet zadzwonic do nich nie moge- bo zeby miec aktywny tel potrzebna lista hasel- bledne kolo. Tak zachwalany bank a obsluga tragiczna. czy moze mi ktos pomoc? please

Gość ja czasaami bywam
nie mozesz przez net aktywowac? jest tam taka opcja albo wlacz sobie kody smsem :)

Gość sdfgwFGWE
JA OSTTAUI ZAKLAdalam i automatycznie dostaje hasla smsem jak zaczynam robic przelew

Gość mala...czarna
a wiecie jak mam prze net aktywowac- wydaje sie to banalnie proste- wciskam aktywuj przy liscie hasel ale pojawia sie napis- Operacja wykonana niepoprawnie a tel mam zagraniczny zdecydowalam sie na opcje bez smsow- nie wiem czy to moge amienic

Gość ja czasaami bywam
hmm nie wiem dawno aktywowalam tam trzeba wpisac ostatnie haslo z poprzedniej listy i pierwsze z nowej tak mi sie wydaje sprawdz czy dobrze wpisujesz . Moze sprobuj na mczacie choc tam nigdy nikt mi nie pomogl lub na forum napisz im oco ci chodzi szybciej uxzyskasz odpowiedz albo napisz maila do jakiegos mradnego i sie poradz :)

Gość ja czasaami bywam
wiesz co jeszcze moze tak byc ze oni maja cos zle , co sie czesto zdarza :O

Gość mala...czarna
kurcze...wpakowalam tam prawie wszystkie pieniadze i ani ich ruszyc nie moge, ani karty kredytowej aktywowac.. a do Polski jade dopiero w grudniu

Gość mala...czarna
to jest nowe konto i jeszcze nie uzywalam hasel . myslalam ze moze za pozno pierwsza liste hasel chcialam aktywowac wiec zamowilam nowa- i teraz mam dwie nieaktywne no chyba poszukam forum albo maila do banku napisze..

Gość ja czasaami bywam
napisz na forum mbanku :) tam szybciej ktos poradzi :)

Gość mala...czarna
a gdzie to forum znajde?

Gość ja ostatnio tez
musialam aktywowac przez telefon, obsluga byla super, szybko sie polaczylam i pomogli mi we wszystkim...na nic nie czekalam, ale jest jeden szkopul ja chcialam rowniez zmienic haslo czy telekod bo strasznie z nim namieszalam i wtedy juz oni oddzwaniali na moj wczesniej podany telefon, ale to Ciebie nie dotyczy, jesli chodzi o aktywowanie listy hasel to nigdy nie mialam problemu a sama robilam tak z 2 razy przez mLinie bo zgubilam poprzednie listy, tez sie wkurzalam, ze trzeba wpisywac te hasla z poprzedniej bo trzeba wpisac to nieszczesne 50 haslo zeby aktywowac nastepna a ja jej nie mialam a tak jak Ty jestem zagranica tylko ze ja moglam poczekac do przyjazdu, jestem dosc czesto w Polsce ale to fakt ze troche problem byl a do ludzi ktorzy udzielaja tych "wspanialych" rad odnosnie smsowych hasel - pomyslcie zanim cos napiszecie...moze ktos nie chce hasel smsowych??po co pierdolicie jak potrzaskani o tych haslach, nie o tym tu mowa, kazdy doskonale wie ze one sa i jakby chcial to by sobie zmienil bez waszej wspanialej i blyskotliwej podpowiedzi

Gość mala...czarna
o - na str glownej jest- dzieki za pomoc :)

Gość mala...czarna
hmm, tylko ze to forum to jakas masakra- nie rejstruja tak od reki- cos mi napisali ze jesli jestem aktywnym uzytkownikiem forum to mnie zarejstruja- bez sensu. Przejrzalam tematy na forum i nic o aktywacji nie znalazlam

Gość mala...czarna
znalazlam za to mnostwo skarg na mczat- widac maja to w du.pie ,,infofizyk napisał(a): > Na początku otrzymałem informacje, że średni czas > oczekiwania to 508 sekund (poniedziałek 4 sierpnia parę minut > po dziewiątej). Potem z 11 miejsca w kolejności szybko > przechodziłem do 5-tego. Dalej czekałem godzinę i nikt się > nie zgłosił. Myślę, że mógłbym czekać wiele godzin i > byłoby to samo.''