Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smocza Kulka nr 4

Moje ORGAZMY...

Polecane posty

Gość Smocza Kulka nr 4

Moje dziesięć przykazań: 1) Mam orgazm przy każdym stosunku! 2) Często za "pierwszym" orgazmem mam drugi, niekiedy i trzeci 3) Mocze się, gdy dochodzę - wypływa "coś" ze mnie (i nie są to szczyny!!!:>) 4) Mam ochote na seks codziennie, non stop 5) Masakrycznie podnieca mnie sperma!!! Uwielbiam, gdy mój mężczyzna spuszcza się na mnie (zdarza się, że od samego tego dostaję coś w rodzaju orgazmu) 6) Gdy mój mężczyzna dochodzi, mam ochotę eksplodować z przyjemności 7) Gdy widzę mojego P. nago mam ochote mu obciagnać i niekiedy biedak musi siłą mnie odciagac od swojego sprzetu ;P 8) Mam fioła na punkcie jego penisa - moglabym go dotykac, calowac, lizac w nieskonczonosc!! 9) Najbardziej lubie dobierac sie do mojego mezczyzny jak spi - taki niewinny i bezbronny, nic tylko zbezczescic :P 10) uwielbiam spontaniczny, szybki, ostry seks z nim i tylko z nim!! Ludzie ja chyba powinnam się leczyc!!! Do nimfomanek chyba sie jeszcze nie zaliczam, bo moim "obiektem seksualnym" jest moj pierwszy i jedyny partner ;P Gdyby ludzie wiedzieli, ze taka glupia zboczenica jak ja uczy ich dzieci w LO xD

Gość Smocza Kulka nr 4
11) Mam na imię Rafał

Gość Smocza Kulka nr 4
1) właśnie, że nie bo Edek! ;P

moja ochota na sex jest wielka .dzien w dzien bym kochal sie gdyby mozna tylko bylo.Teraz sie nie chamojemy i krzyczymy oboje gdy szczytujemy i to jest -super jest

Gość dfgwrt43
11) Mam na imię Rafał ahahahaha, to bylo najlepsze ::D:D:D:D

Gość Lolas do potęgi ntej
zazdrosnicy xD

Gość Do Smoczej kulki
kurde, mam to samo z Twoim facetem...

Gość Smocza Kulka nr 4
z Rafałem czy z Edkiem??

Gość malkontent__
z oboma xD

Gość superSziter
Haha to na bank pisał jakis zryty kolo... zadna kobieta nie jest taka. .. a jak juz jest - to nie czarujmy sie .. raczej nie zagląda na fora internetowe... heheh .. hehehe.. dobijaja mnie goscie ktorzy pisza takie bzdety a potem patrza kto sie dal podpuscic :)

Gość Smocza Kulka nr 4
no niestety jestem 100% kobieta i mam taki "problem " ;p a co jest zlego w forach internetowych??;o