Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziusiek

Gnojek zdradzal mnie na naszek-klasie i doszlam do tego.

Polecane posty

znalazlam na nasze-klasie jego listy jak mnie zdradzal zrobilam mu wielka awanture to wiecie co zrobil....wyprowadzil sie z domu ale po 4 dniach wrocil bo stwierdzil ze nie moze bezemnie zyc. jestesmy dalej razem,ale nie wim czy mu ufac,co robic nie stara sie tak bardzo zebym mu zaufala raczej jest taki obojetny... co robic.???czy to milosc???dla mnie to jest wszystko bez sensu. chyba sie wypalilo jak to kiedys on powiedzial.

Gość opis dla blondynki
Kurwa, mam nadzieję że zona mojego kochanka nie sprawdzi mu konta na nk :p

Gość a e i o u yyy
jak Cie zdradzil na nk ? to Twoj mąż?

ta cala nasza klasa przyczynila sie juz do wielu rozwodow, rozejsc ludzi itd, moj maz zsie nie zgadza zebym miala tam konto i sam tez nie ma.

Jak można zdradzać kogoś na naszej klasie? Byłam kiedyś na tym portalu ale takiej funkcji tam nie było :)

nie jest moim mezem ale mial nim byc....teraz to sama nie wiem. jak mnie zdradzal normalnie pisal lisciki milosne z byla sprzed lat i tak sie zaczelo spotkali sie nawet ale do niczego nie doszlo mam nadzieje ...w sumie to sama nie jestem pewna.

nie wazne co pisali i jak wazne ze tak zrobil gnojek ....juz nie bacmy tacy zlosliwi....moje 8 lat poszlo i wcale mi nie wesolo z tego powodu.

Gość perłaaa
no może postarajcie sie rozstac na jakis czas..sprawdziz czy naprawde to ten..bo jak nie i nie mozesz mu ufac to po co z kims takim wiazac sie na całe zycie?moze to juz przyzwyczajenie nie miłość...

Gość perłaaa
8lat? uu sporo..spytaj siebie czy dobrze ci z nim bedzie;] po tym wszystkim..

Gość opis dla blondynki
Mam nadzieję że w razie czego żona mojego też będzie taak głupia i uwierzy że my tylko pisaliśmy sobie i do niczego nie doszło :p

Gość pzbilka
Ja tez wykrylam na nk, ze moj narzeczony mni zdradzil. Zostawilam go od razu. Chociaz tez twierdzil, ze nie moze beze mnie zyc. Nie wiem co ty jeszcze z nim robisz?

ale to jest wlasnie wazne co pisal! no kochana jezeli on pisal do niej \"czesc, co u ciebie, jak sobie ulozylas zycie\" to sorry ale ja tu zdrady nie widze

Gość zadna rewelacja
perła naoglądałas się telenowel...:D a wam współczuję facetów kretynów:o

NK ma to do siebie ze spotyka sie tam ludzi z ktorymi kiedys nas cos laczylo- stare milosci, mamy lepszy kontakt z takimi ludzmi i stare milosci odzywaja, niestety.

Gość Mądra blondynka
wara od blondynek durniu!

Gość zadna rewelacja
jest i brunetka... twój kolega murzynek tez jest na nk?? dawaj linka:D

Gość perłaaa
JA TELENOWEL..KOBIETO NIE OGLADAłAM TELENOWEL OD CZASóW DYNASTII;] JESTEM PO PROSTU ROZWAżNA NIE TAK JAK TY FACEóW MASZ ZA KRETYNóW ...

to co pisal to uwazam za zdrade ,,,glupie teksty a moze twoja dziewczyna by chciala z nami to zrobic i takie tam bylo wiecej tego ale nie chcem tego pamietac. jest mi przykro poprostu ..ciezko jest zakonczyc 8 letni zwiazek nie jest to tak prosto jak sie widzi z boku....wszystko sobie wydrukowalam zeby w razie czego pokazac to jego mamusce zeby nie powiedzial ze to ja gdzies tam zaczelam latac..bo ona za synkiem w ogien i on to swiety nie...

Gość zadna rewelacja
nie wszystkich:p tylko tych którzy zdradzają:p

Gość zadna rewelacja
wiadomo ze nie łatwo. ale kopnij go w tyłek. bo jezeli tak łatwo przyszło mu pisanie w jakas babą to i bzykanie z inną łatwo mu przyjdzie:o

Gość perłaaa
ty lepiej z nim to załatw...osobiscie...rodzice maja to do tego cokolwiek by ich dziecko nie zrobiło jest niewinne...to niezle sobie po prostu romansował...ja tez bym zerwała z nim..choc niełatwo...ale skad wiesz jak teraz bedzie..moze znów zacznie chces zciagle zyc w stresie?że nie jestes tą jedyną..8 lat ...8 lat to duzo chcesz drugie tyle przemeczyc sie to prosze bardzo...ale dla mnie 8 lat to juz on powinien znac granice..a jesli nie..to ty masz sie meczyc znim drugie 8 lat? i ciagle podejrzewac..

Gość echu echu
no cóż u mnie gwoździem do trumny tez okazała sie NK ale pretensje mogę miec tylko do mojego eks - wystarczylo, ze suczka pomerdala ogonkiem, a facet juz zwęszył okazję do zabawy

sama nie wiem co robic,niby sie stara ale jakos mi tego malo,ufam mu jakos,ale czasem mam takie mysli czy jak by byla nastepna okazja to czy by ..ach nawet nie chcem myslec. szkoda mi tych lat tyle nas laczylo tyle przeszlismy

Gość perłaaa
no tyle przeszliscie a on nawet gadał o tym zeby sobie trójkącik zrobic...tyle przeszliscie.. tyle przeszliscie no super wiec daj mu szanse jesli nie chcesz erwac i bój sie dalej.

ona proponowala mu takie cos nie on. kochanie jak bylo by tak latwo odejsc to wiec o tym ze juz dawno bym to zrobila. ale ciagle mam nadzieje i daje szanse nam. jesli do nastepnego roku sie nic nie zmieni to odejde bo to nie bedzie sensu. ale jednak mam nadzieje.

Brunetka_30 ta cala nasza klasa przyczynila sie juz do wielu rozwodow, rozejsc ludzi itd, moj maz zsie nie zgadza zebym miala tam konto i sam tez nie ma. widocznie twoj maz albo.. 1/duzo wie o twojej bujnej przeszłosci i sie boi..:P:P:P lub 2/nie ma do ciebie zaufania innej mozliwosci nie widze by ci zabronil otwierac tam konto:O,Nk słuzy nie tylko do nawiazywania spotkan w ramach "sex party":D

Gość ------- ---------
kampania przeciwko chcem....