Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda-marussia

PILNIE POTRZEBNA KREW!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

W BIELSKU CHŁOPAK WALCZY O ŻYCIE PO CIĘZKIM WYPADKU MOTOCYKLOWYM!!! POTRZEBNA JEST KREW!!! SPRAWA JEST BARDZO PILNA!!! KREW ODDAJEMY DLA PIOTRA BRZEZGACZA 43-365 WILKOWICE UL.NAD WILKÓWKĄ 14. CHŁOPAK LEŻY W SZPITALU WOJEWÓDZKIM W BIELSKU BIAŁEJ NA OIOMIE A LEKARZ PROWADZĄCY NAZYWA SIĘ MACIEJEWSKI. PIOTREK MA GRUPĘ KRWI A- , ALE POTRZEBAN JEST KAŻDA KREW, BO CENTRUM KRWIODAWSTWA WYMIENIA JA NA POTRZEBNĄ PIOTRKOWI. WAŻNE ABY PRZY ODDAWANIU KRWI ZAZNACZYĆ ZE TO KREW DLA PIOTRA!!!!

ODDAWAĆ MOŻNA KREW W CAŁEJ POLSCE!!!! WYSTARCZY PRZY ODDAWANIU ZAZNACZYĆ ŻE JEST TO KREW DLA PIOTRA I PODAĆ JEGO DANE KTÓRE PODAŁAM W PIERWSZYM POŚCIE!!!!

Gość jessssssssssss
podnosze, j mam Rh+

NIE JEST WAŻNA GRUPA KRWI TAK JAK PISAŁAM RCKIK WYMIENI KAŻDĄ ODDANĄ DLA PIOTRA KREW NA TĄ KTÓREJ ON POTRZEBUJE WIĘC WSZYSCY MOGĄ PRZYCZYNIĆ SIĘ DO RATOWANIA ŻYCIA!!!!!!!!!!!!

Gość a czy twój maz wiedział przed
a nerek nie ma na zbyciu?? gdybym nie brała antybiotyku to moze i bym oddała chociaż sram na wszystkich motocyklistów poszkodowanych w wypadkach...

Gość nie motocyklista ale kierowca
do a czy twój mąż wiedział przed- myślisz ze zawsze wina leży po stronie kierowcy motocykla??? czyli jaki ciebie rozwali auto to mamy nie pomagac, bo pewnie źle szłaś i nie ważne że miałaś zielone świtło na przejściu tak???

myslę,że nie wrto dyskutować z człowiekiem bezdusznym i bez wyobraźni... liczy się to,że są ludzie którzy chcą pomóc,a tym którzy tak podchodzą do tematu pozostaje życzyć zdrowia dla siebie i rodziny...

Gość Minka LBN
oddam jutro rano... bo i tak miałam iść... do jutra dożyje?

Co ty pierdolisz.... nie wierzę, że w całej Polsce nie ma krwi dla jednego człowieka, to mi śmierdzi jakąś zjebaną podpuchą.

musiał ten kierowca motocykla mieć pecha i zapomieć o zasadzie ograniczonego zaufania. Dla kierowcy motoru, jest to podstawa , gdyż w pojedynku z samochodem nie ma żadnych szans. Jeżdże od 20 lat motorem i dobrze wiem, że wariacka jazda to zapisanie się na listę dawców, widocznie tego chciał.

PIOTR AM ZA SOBĄ 4 OPERACJE A PRZED NIM KOLEJNE, MA URWANĄ NOGĘ KTÓREJ LEKARZE JESZCZE NIE RUSZYLI KREW JEST POTRZEBNA CAŁY CZAS, JEŚŁI CHCESZ ODDAĆ, TO SPISZ SOBIE JEGO DANE I PODAJ ŻE TO DLA NIEGO!!! RESZTY NIE KOMENTUJĘ

SZPITAL WOJEWÓDZKI W BIELSKU BIAŁEJ UL.ARMII KRAJOWEJ 101 FAX. NR.(033)810-24-07 PRZEFAXOWAC NALEZY POTWIERDZENIE DLA SZPITALA O ODDANEJ DLA PIOTRA KRWI,CHYBA,ŻE SZPITAL W KTÓRYM ODDACIE KREW ZROBI TO ZA WAS I SKONTAKTUJE SIĘ ZE SZPITALEM W BIELSKU