Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosio

wzmożone wypadanie włosów

Polecane posty

Gość włosio

Witam :) Ostatnio zauważyłam, że przy myciu (co 2 dzień) wypada mi ok. 50 włosów łącznie z czesaniem. Kiedyś nie wypadały mi w ogóle, albo bardzo mało. Mam włosy prawie do pasa. Czy to normalne, że teraz wypadaniee się wzmożyło?? Może włosy te starsze muszą po prostu wypaść bo sa za "stare" odp pa

Gość ja mam to samo...
osttanimi tygodniami wypada mi więcej włosów niż wczesniej,myślę,ze to ma związek w pogoda,może to przesilenie jesienne bo na wakacjach nie miałam tego problemu:oTeraz przy myciu,czesaniu wypada mi dość duzo włosów:(

Ja zastosowalam prosty sposob znaleziony w ksiazce o leczeniu sie naturalnymi sposobami. wycisnac okolo 5 cm masci z wit A na papier, po czym zanurzyc palce i wmasowac w skore glowy (na nieumyte wlosy). Trzymac od 15 min do 1 h (w zaleznosci od tego jak bardzo zniszczone sa wlosy, im dluzej tym lepiej ale nie przekraczac 1 h). potem dokladnie umyc wlosy. Ja zastosowalam i naprawde moje wlosy sie polepszyly, staly sie bardziej miekkie, nie wypadaja mi. oczywiscie nalezy powtarzac zabieg co jakis czas. Do tego bierz moze tez doustnie witaminy A plus E, pij ziola z pokrzywy. Moze moglabys tez troche skrocic wlosy by je odswiezyc i odzywic.

Gość ja mam to samo...
dziękuje za porady:)Wypróbuję je:) Pozdrawiam gorąco🌻

Gość Gość

Na wypadanie włosów tylko Locerin. Powstrzymuje proces wypadania włosów i wspiera ich porost. Moje włosy stały się mocniejsze odzyskaly blask i co najważniejsze przestały wypadac. 
Naprawdę polecam i podrzucam link gdzie zamawialam 
http://nplink.net/GrAGaCCq

Gość jagna

Polecam wizytę u trychologa, a do codziennego stosowania to najlepiej zdecydować się na kosmetyki, ale takie lecznicze, a nie pielęgnacyjne. Jeśli chcesz przyspieszyć porost włosów, to możesz sprawdzić preparaty KV-1.

Cześć  Mi kiedyś bardzo wypadały bardzo włosy, koniec końców użyłam specyfiku z tej strony: wlosomaniaczkapl.wordpress.com moje włosy wróciły do normy 🙂