Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza klasa

Nasza klasa--- Zdjecia- pochwale sie czym moge!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nasza klasa

Kto sie zgadza ze nasz klasa stala sie jak fotka pl.?? Smiesza mnie zdjecia dziewczyn, ktore widac ze same robia sobie zdjecie (dluuuga reka wycignieta w strone aparatu, albo nawet i bez i tak widac) a na tych zdjeciach maja miny, poooozy jakby byly conajmniej Naomi Cambell. Jeszcze smieszniejsze sa zdjecia ktore nazwalam ''PCHANIE SCIANY ALBO PCHANIE SZAFY'' hahahahhahahaa Kiedy to dziewczyna ma rece oparte na szafie badz scianie i patrzy wyzywajaco w aparat. A brzydka jak noc!!!!! Ale co przeczytamy w komentarzach???? ''Ale pieknie wygladasz!!!!'' Co sádzicie o tym??????

Gość dfsdgfsgf
dla mnie to jest ZAŁOSC w najczystszej postaci, konta tam nuie mialam nie ma i miec nie bede🖐️

Gość nasza klase to powinni
zablokowac:o bo to zalosne wiecej szkody niz pozytku:o ciesze sie ze nie mam konta juz:) niektore panny maja po 80 zdjec z twarza tylko inne miny:o

Gość Nasza klasa
YYYYY moja kuzynka ma tych zdjec 150!!!!! Kazde chyba z innego kraju... To jest nasza klasa? czy nasza wycieczka???????????

Gość piotrrrrrrrrrrrr
Zgadzam sie . Te dziewczyny tylko sie osmieszaja hehe

Gość Nasza klasa
hahahahahhaaha Naprawde - super powiedziane- ALBUM RODZINNY! hahahhaha Musze to ''sprzedac '' dalej :D

Gość prosze mi umozliwic pisanie
powinni wprowadzić opłate za umieszczenie zdjęcia, wtedy ludzie przestaliby srać tymi beznadziejnymi zdjeciami, których mają po 100 w galerii:D

Gość oiupoi
jedno albo dwa zdjęcia wystarczą a nie cała galeria :o a jeszcze jak takie same pozy a inne miny tyo normalnie żaaali ci powaleni znajomi szpan i jeszcze raz szpan

Gość najgorzej mnie
denerwuja 15 latki robiace do aparatu buziaczki :O

Gość czarna_kinga
A kto wam każe oglądać te zdjęcia? Zazdrościcie bo wasi znajomi wolą je oglądać od tego co same umieściłyście!

Gość Nasza klasa
A mnie wkurzaja jeszcze komentarze pod zdjeciami par: Lanie razem wygladacie i co to ma oznaczac?????????

Jejku jak nieraz oglądam tą naszą klase to mi sie słabo robi .Już nawet mi nie przeszkadza ile niektórzy maja zdjęć ,ale jak widze te pozy to padam .Kręgosłup wygiety w łuk ,no bo żeby powiększyć wdechem pierś,pośladki ściśnięte aż portki pękają na szwach i jeszcze co druga oczy pomalowane na czarno jakby żałoba trwała od kilku lat ,albo co druga była fanką tokio hotel.raz widziałam smarkule dosłownie na golasa leżała na stole jak śledź i sie wypieła .Kurcze a potem taka siksa płacze bo ją ktos molestuje ,żenada.

Gość Nasza klasa
noooo przesada!!!!!!!! Jeszcze kilka dni i tez sie ''wypisze'' z tej naszej klasy. Przez tych idiotki - gwiazdy to wstyd tam byc!!!!!

Gość czarna_kinga
a masz takie profile wśród znajomych?

Gość zawodowy podszywacz
dajcie przyklady tych zdjec na ktore tak narzekacie

Gość czarna_kinga
a co chcesz sobie pooglądac? :)

Gość Nasza klasa
czekaj .. zaraz cos napewno znajde :)

Gość czarna_kinga
proponuję w zestawieniu z profilami "krytykantek"... będzie można ocenić prawdopodobny powód krytyki...

Gość czarna samba
moze pokazcie swoje i wtedy sie posmiejemy co,cwaniaczki kurwa ??? :-D

Gość Nasza klasa
a co CZARNA KINGO?? Pewnie sama masz z 50 zdjec w swojej galerii i pewnie wiekszosc sama sobie robilas... A teraz zaciekle bronisz..

Gość prosze mi umozliwic pisanie
ja tam nie mam potrzeby zamieszczania 100 zdjęc z czego 70 to foty sylwetki z róznych ujęć, mało tego nie ogladam galerii znajomych, bo zwyczajnie mnie nie interesują kolejne prezentacje X czy Y. wystarczy mi zdjecie głowne.

Gość kobieta z klassa
Moja kolezanka ma 50 zdjec z czego 95 procent to zdjecia z dzieckiem.Sasiadka ma zdjecie w ciazy, stoi bokiem trzymajac sie za brzuch . zenada! Poza tym zdjecia z wycieczek, slubow, przy samochodach, szafach, z kazdym czlonkiem rodziny, z chlopakiem ( z opisem ''moj mis'', ''my'', ''moje kochanie'' to tez porazka!

Gość dla mnie najgorsze jest to
żeby nie wiem jaki ,,pasztet''byl zawsze ma komentarz.,,ale ty jestes piekna ,ajk slicznie wyszłaś''po co ludzie sa tak fałszywi?? w zyciu nie miałam tam konta poniewaz uważam ,że jak ma ochotę zkims porozmawiać to go znajde nie koniecznie listem gończym

Gość czarna_kinga
Nikogo nie bronie :) Śmieszne wydaje mi się tylko krytykowanie osób z którymi nie ma się nic wspólnego... a ile sama mam dowiedziałbyś się gdybym była Twoją znajomą... I na tym polega problem, że śmiejesz się z ludzi których profile oglądasz, chociaż nie są Twoimi znajomymi - więc po co je oglądasz, skoro ten portal temu nie służy (jak twierdzisz)?

Gość harcownik
to jest nic moi znajomi wstawili zdjecie dziecka z USG :-D

Gość czarna_kinga
krytykować raczej należałoby profile zbierające nie znajomych ale własnie z takimi zdjęciami. I to tylko jeśli dostałoby się od takich "zbieraczy" zaproszenie - bo inaczej po co jeśli nie miałoby się z nimi kontaktu? :)