Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza klasa

Nasza klasa--- Zdjecia- pochwale sie czym moge!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zenada to ten topik i jego zal
zrob sobie motlochu foto jak doisz krowe i se wstaw jak ci sie wycieczki nie podobaja ,albo twarze... albo jak myjesz gary se fote wstaw... bo nic innego pewnie nie robisz i nie masz jakich zdjec wstawiac co cie tak tio boli... a i twarz pewnie koszmarna co krytykujesz inne.... zenada nic wiecej... wez nie wchodz na NK, nie ogladaj fot i tyle... nie bedzie cie bolalo :p :p :p

Gość Nasza klasa
noooo zobaczylam ten profil. widze ze wiecie o co mi chodzi... hahaha

Gość czarna_kinga
no i co z tego że z USG?

Gość harcownik
no i to z tego ze to jest dla mnie smieszne wrecz zalosne :-)

Gość czarna_kinga
a dlaczego jeśli można wiedziec? bo jest?

Gość harcownik
j/w nie bede sie zaglebial w te gadki o NK,niektorym to tam brakuje zdjecia jak sraja w kiblu !!! Moje zdanie.

Gość Nasza klasa
No bo jest to zalosne !!! hahahahahaha Ja juz sobie wyobrazam twojá galkerie

Gość Nasza klasa
hahahahhaha dobre teksty masz harcownik hhahahahahah ZGADZAM SIE!!!!!!!!!

Gość a ja bylam na karaibach
i z 10 fot wstawilam i siebie i z chlopakiem :) i sie lajzo teraz patrz i podziwiaj i zazdrosc :D :D :D a ty masz pewnie jedna fotejak siedzisz w domu pod zawalajaca sie sciana :D i ci zal... ze ktos ma lepiej :p :p

Gość dfrdthdfykdytx
a na kiblu to moi znajomi wstawili zdjecie corki siedzacej

Gość czarna_kinga
moja galeria jest taka, że pokazuje mnie MOIM ZNAJOMYM! I nikomu nic do tego, jęsli nim nie jest!

Gość czarna kafe
Ludzie powarjowali i daja fotki z orobki szok z doklejanymi włosami i figura modelki he he ja mam profil na nk ale tylko 3 fotki bo to tandetne

Gość kobieta z klassa
A dlaczego tak sie burzycie? Prawda w oczy kole? Ja tez mam zdjecia, ktorymi moglabym sie pochwalic a wcale tego nie robie. Jesli ilosc zdjec i pozytywnych komentarzy na naszej klasie podnosci wasze poczucie wartosci to gratuluje :)

Gość harcownik
chcesz sie kurwa pustaku pochwalic ze byles na Karaibach ??? To pierdolnij u siebie w miescie na billboardzie zdjecie na rynku glownym i wszystko.

Gość a ja bylam na karaibach
a ty pustaku tam nie byles i ci dupe zal zzera :p

Gość harcownik
bylem na Ibizie i jeszcze w innych miejscach i sie nie chwale tak jak Ty ani nie mam fotek na NK :-) wszystko na ten temat,out. 🖐️

Gość kobieta z klassa
a ja bylam na karaibach dzieki naszej klasie dowiedzieli sie o tym wszyscy twoi bliscy i dalsi znajomi. I o to wlasnie ci chodzilo. Zeby widzieli i zazdroscili. I to wlasnie jest zalosne!

Gość Nasza klasa
SREDNIO co 2 miesiace jezdz za granice na wucieczke i nie potrzbuje sie chwalic tak ja ty!!!!!! dlatego wlasnie jestes smieszna!

Boże, ale wy macie wiecznie jakiś problem.. Nic wam się w życiu nie podoba, to źle, tamto źle.. Jeśli chcą mieć takie zdjęcia to niech se mają, a jeśli się wam nie podobają to nie oglądajcie. Proste! Wam się nie musi podobać. Zazdrościcie?

Ja w waszych odpowiedziach widzę tylko jedna ZAZDROŚĆ, że ktoś ma lepiej niż Wy! Ja też mam się czym pochwalić i co? ZAZDROŚCICIE, że mam zajebiste życie i że mi się udało?

Gość czarna_kinga
otóż to "anonimowa panno" - w pełni zgoda. Jeśli krytyka to SWOICH znajomych i skierowana do SWOICH znajomych. Jeśli inaczej to korzystacie z tego co tak krytykujecie

Gość Nasza klasa
anonimowa panna Zal mi ciebie... Czy ty naprawde nie rozumiesz??????????????? Szkoda gadac...

Gość osoby z niższych warstw społec
i intelektualnych, nie moga pojąc tego, że na własne zyczenie wystawiaja się tymi galeriami na smieszność . ostatnio byłam nad morzem , na taras kawiarnianyz widocznym logo kilku gwiazdkowego hotelu wtoczyła się rodzina i z miejsca zaczeli pozować i pstrykac fotki, głosno przy tym rozmawiając ze nie moga się doczekac kiedy je umieszczą na NK :D

Gość KobietaLubiacaPodroze
Takie osoby co wklejaja zdjecia roznych poz sa po prostu nie dowartosciowane. To samo tyczy sie dziewczyn ktore dodaja sie do profilow typu Przepiekne Polki-ostra selekcja. Choc z drugiej strony znam dziewczyny ktore dodaja sie do tych profili zeby pokonac swoj strach, ze uwazaja sie za brzydkie a sa ladne. To taka jakby terapia dla nich. NIe potrafie tego wytlumaczyc, w kazdym badz razie nie kazda dziewczyna ktora dodaje sie do tych beznadziejnych profilii jest rzeczywiscie stuknieta. Znam duzo dziewczyn ktore sa fajne i mozna z nimi o wsztskim pogadac i wcale nie sa takie ze na wygladzie jedynie im zalezy- maja poukladane w glowach i dobrze sie ucza, do tego sa zawsze pomocne. Co do zdjec: nie ma sie co dziwic ze ludzie daja zdjecia z wakacji, z wycieczek czy z innych imprez. Ja na przyklad innych zdjec nie posiadam w domu, bo nie robie ich. Tylko cykam zdjecia jak jestem na jakiejs wycieczce. Mam jedno zdjecie w profilu. Chcialabym dac wiecej, ale nie daje, bo wiem ze zaraz bede oceniona przez innych jako osoba ktora sie chwali. A ja wcale nie mam zamiaru sie chwalic- inni chca zebym dala zdjecia bo sa ciekawi jak sie zmienilam itd. A to zdjecie ktore mam na nk jest tam juz od poltora roku. Ale nie.. nie dodaje innych bo zdjecia jakie mam sa z hiszpani i innych egzotycznych miejsc, a to wiaze sie z etykietka chwalipieta.