Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedzcie sie

jak czesto do polski jezdzicie -rodziny z dziecmi

Polecane posty

Gość wypowiedzcie sie

ceny samolotu mnie przerazaja 600 lub 700 funtow. dlaczego rodziny ;)) bo w pojedynke wiadomo . wypowiedzcie sie

Gość no nie wiem...
600 funtow? ile osob w tej rodzinie masz?

Gość Co miesiac kupuje jaki bilet
Raz ja raz maz corka czy syn.zawsze ktos lata albo do nas przylatuje.

Wakacje 2007 - ja z córką samolotem, potem na Wielkanoc 2008 z córką i z mężem samochodem, znów wakacje 2008 - ja z córką w jedną strone samolotem, potem mąż dojechał do nas i razem wracaliśmy samochodem, z teraz znów na Boże Narodzenia lecę z córką, mąż nie dostał urlopu:(.

Gość hgdjrfnx
trudi - wybacz prosze, ale wiesz na pewno co robisz? Zostawiasz meza na SWIETA samego???

Gość hgdjrfnx
Przeciez to on jest twoim najblizszym!!! Prosze nie rob tego, bo bedziesz zalowac...

Gość hgdjrfnx
wiesz ile znajdzie sie pocieszycielek??? Chron rodzine, bo ja stracisz, TY meza na pewno, a dziecko ojca!!!

hgdjrfnx wiem co robię, on ma tutaj rodzinę, więc nie zostaje sam, ale dziękuję za troskę:)

Gość pąpują
"trudi [zgłoś do usunięcia] hgdjrfnx wiem co robię, on ma tutaj rodzinę, więc nie zostaje sam, ale dziękuję za troskę " to co on jest bigamistą?????? bo z tego co piszesz to Ty z dzieckiem lecicie do Polski :>

Gość ktos tam.niewazne
a co was to obchodzi? to juz nie mozna sobie swiat spedzac tak jak sie chce??

Gość pąpują
Ja nie pytam jak spędza święta tylko czy mąż ma tu drugą rodzinę, skoro jedna wyjeżdża dp PL a jakaś inna jest na miejscu :)

Tak, jest bigamistą, zadowolona? A teraz proszę z łaski swojej zająć się swoim życiem i odczepić od mojego, bo temat tego topicu jest zgoła inny. Gdybym chciała \"dobrych\" rad to bym o nie poprosiła. Pozdrawiam.

Gość 2222222222
TAK BIEDNY MEZULEK PEWNIE UMRZE Z GLODU PRZEZ TE SWIETA!!!!!!przeciez rodzina to moze byc siostra brat, kuzyn itd...wiec jak ma zkim zostac to po co ma leciec do polski czepiliscie sie kobiety !a ja jestem za przynajmniej polecisz sobie z corka na gotowe odpoczniesz ,rozerwiesz sie, od jednych swiat jeszcze nikt sie nie rozwiodl bez przesady . I DLACZEGO TO ty masz trzasc portkami o meza a moze tak w druga strone co!!!!!!

2222222222 dzięki kochana, chociaz jedna rozsadna osoba, tak sie składa, że mąż zostaje z RODZINĄ czyli rodzicami i siostrą, pewnie, że chetnie poleciałby ze mną, niestety nie ma już urlopu, a ja chcę, żeby moja córka te święta spędziła z dziadkami, więc po prostu wybraliśmy takie rozwiązanie, a jeżeli komuś się to nie podoba to niech się nie odzywa.

Gość pąpują
to sie nie odzywam :) :) :)

Gość zonaeuropejczyka
no tak , niektore baby to mysla ze jak juz meza zlapaly to trzeba zycie poswiecic zeby go utrzymac........rozstania na niedlugi okres sa wskazane, wg mnie,

pąpują słuszne rozwiązanie:) zonoeuropejczyka zgadzam sie, zresztą co to jeden chłop na świecie:P

pąpują słuszne rozwiązanie:) zonoeuropejczyka zgadzam sie, zresztą co to jeden chłop na świecie:P

Trudi pewnie ze to Twoja sprawa tylko pewnie większośc tak jak ja sie dziwi jak mozna milo spedzic swięta bez męża. ja osobiście nie spdzalabym świat osobno nie dlatego ze boje sie o "pocieszycielki" ale dlatego ze w takie wyjatkowe dni powinno sie byc razem. Ale kazdy robi co uwaza za słuszne.

Chyba troche przesadzacie z tą wyjątkowością, dla jednego są wyjątkowe, dla innego nie, ja np. wolę Wielkanoc, a obydwoje z mężem przedkładamy dobro mojego dziecka nad nasze, myślę, że jakoś zniesiemy kilkudniowe rozstanie, wiedząc, że nasza córka jest szczęśliwa z dziadkami, których uwielbia, a których widuje bardzo rzadko. I nie oczekuję, że ktoś to zrozumie, bo to po prostu nasza sprawa.

Poza tym temat topicu to "jak czesto do polski jezdzicie -rodziny z dziecmi", a nie "czy dobrze robię? proszę o rady":P.

Gość LLoydszzzzzzzzzzz
ja jade w Marcu autobusem 3 doroslych i jedno dziecko 300 funtow ;)) i mam nadzieje przywiez sobie duzo rzeczy w tym papierosy;))