Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemoge na to patrzec

niemoge na to patrzec

Polecane posty

moja"znajoma" jest w zaawansowanej ciazy ,niemoge na to patrzyc ona temy dziecku odbiera wszystko coi najlepsze strasznie pije alkohol i to nie kieliszek ale sie upija ,pali papierosy wiem ze to niemija sprawa ,ale jak widze ją pjana w parku serce mi pęka szkoda mi jej dziecka ,mozna gdzies to zgłosic ?

up

Gość przepraszam
tak NA POLICJE!! lub do odpowiednich FUNDACJI!!!

Gość nie moge na to patrzec
up up

Gość niewyklik
to dziecko urodzi sie chore:( jest nawet jakas nazwa na to-chyba zespol alkoholowy

wiem ze bedzie chore ale jej starsza siostra tez paliła i piła nie w takich ilosciach ale piła ,i jak ktos tej ciezarnej zwróci uwage to ona muwi ze jej siostra tez paliłi piła i urodziła zdrowa córke ,juz lezałała na obsrewacji w szpitalu bo płod jest mały a ona nic,ludzie biedna te dziecko:(

Wczoraj w ,,Ekspresie reporterów\" była matka alkoholiczka.Tylko że ta baba 3 dzieci urodziła i jak dobrze zrobiłam każde w czasie ciąży i po porodzie zmarło.teraz znów jest w ciąży.Sąsiedzi zgłaszali wszędzie gdzie się dało i gówno jej zrobili! Teraz sądownie dali ją na leczenie. W czasie tego reportażu mówili o paragrafach co można zrobić i co grozi matce za szkodzenie płodu.Kurde byś musiała wejść na ich stronę i może by był tam wczorajszy reportaż.