Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopa hopa

uwielbiam takie glupie gadki

Polecane posty

Gość hopa hopa

ok, moja corcia ma prawie 12 miesiecy. wazy ok 10 kg, a wzrostu ma ok 76-78 cm (trudno mi ja dokladnie zmierzyc i zwazyc) jak na swoj wiek to jest raczej wysoka. no coz rosnie ladnie, jje ladnie jest zdrowa wiec ide na plac zabaw a tam mamuski, babcie, opiekunki itd. ojej, ale duza, a po czym ona tak urosla??????(z troska!!! w glosie) spadac mi z takimi komentarzami. same maja dzieci male, bo albo ojciec kurdupel-150 cm w kapeluszu albo dziecko nic prawie nie chce jesc- ale to nic-swoje stawiaja za wzor wagi i wzrostu a moze ja tak powiem :ojej, a czemu to dziecko jest takie brzydkie? blade, ryze i niemrawe???(z troska w glosie rowiez) na prwde odechciewa mi sie nawiazywania jakichkolwiek rozmow na placu zabaw

Gość hopa hopa
aha, nie tylko babki tak gadaja jest jeden sasiad co wychowuje coreczke gadaka szmatka-tez powiedzial ze moja jest duza jakis czas pozniej widze go w sklepie z zona-ta kobieta to moze miala z 145 ludzie wezcie pomyslcie troche......

u nas jest podobnie... moja ma 15 miesięcy, waży 12 kilo i ma 85 cm...na palcu zabaw jest większa niż niejeden 2-latek...i tez czasem słyszę głupie pytania, czemu ona taka duża... ;)

ulala to ja sie chyba pojde powiesic bo moja corka ma niecale pol roku i ma 73cm dlugosci... a moj syn jak byl w wieku twojej corki to mial 84cm i wazyl 14,7 kg... swoja droga ile powinny miec wagi i wzrostu moje dzieci skoro ja mam 180cm maz 190 i zadne z nas nie jest chudzielcem??? a jak ktos sie jeszcze zapyta to udaj ze nie slyszysz tej troski w glosie i odpowiedz ze po prostu bardzo zdrowo ja odzywiasz i ze zapewniasz jej wszystko czego potrzebuje a nastepnie spojrz na dziecko sasiadki czy sasiada i spytaj: a co panskie pewnie nie chce jesc bo tak mizernie wyglada??? niech im bedzie glupio a nie tobie...

Nie przejmuj sie debilnym gadaniem wazne ze mała zdrowa a głupi ludzie sa głupi ograniczeni ale tacy tez musza byc :) Ja urodziłam 12 dni temu naprawde mecza mnie komentarze w stylu : uuu a brzuszek nadal duzy, albo te wszystkie ciotki idiotki które opowiadaja mi jak to wyszły ze szpitala szczupłe bez brzuszka a ja taaakkaaa gruba !!! ehhhh szkoda gadac

Gość lalala123
Ludzie sa zazdrosni i falszywi .Dlatego nie bierzcie do siebie!!!!!!!!!! olac ich cieplym moczem:)