Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxaaaa

Problem ze szfagrem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wkurzona na maxaaaa

Od lutrgo 2008 jak bylam na feriach u siostry w innym miescie to cos zaczelo sie z nim dziac zrobil sie jakis straszny nic mu nie zrobilam znienawidzil mnie od tak poprostu zawsze gada ze mnie nie lubi ze jak maja do nas przyjechac to mowi ze zas do niej co tu z nim zrobic??;/;/;/;/

Gość asanka
nigdy nie miałam problemu ze szFagrem ale ze szWagrem kiedyś tak :D

Gość soda niedoczyszczona
uspokój się, skup i napisz jeszcze raz 🖐️

Gość przede wszystkim nauczyć
się pisać. Może dlatego cię nie lubi, bo analfabetką jesteś :) SZWAGIER

Gość szwagier twoj
bo szwagry to zle chlopaki sa ogolnie ;-)

Gość wkurzona na maxaaaa
dobra chuj z wami kurwy moj Szwagier jest jekis popierdolony bez powodu mnie zaczol nienawidzic moja siostra tez nie wie czemu ale on jej ciagle gada ze jestem glupia i wogole zaniedlugo urodziny ich dziecka i musze na nich byc a on mnie wkurza i jego rodzinka;/;/ grrr

Gość wkurzona na maxaaaa
DA KTOS RADE???

Gość harcownik
kurwa to go olej co sie martwisz !

Gość wkurzona na maxaaaa
nie da sie olac bo gdy np spalam u siostry bo byla chpra to jak on wrucil z pracy to juz po jego minie widzialm ze nie pasuje mu ze tam jestem i szuka kazdego powodu do klutni

albo wez go na bok i sie spytaj prosto z mostu o co mu chodzi....zeby ci powiedzial jaki ma problem do ciebie. A tak poza tym nie wierze ze twoja siostra nie wiem o co mu chodzi...na pewno jak cie nie ma to mowi jej dlaczego lub czym go wkurzasz...tak jest w kaazdym zwiazku i malzenstwie

Gość wkurzona na maxaaaa
ty kurwo jestes tepa nie dalam mu zadnego poodu to ze np. wali go ze moja siostra jest chora tlumaczy se to ze klami specjalnie lub ze ja jestem glupia bo nie umiem sie siostrzencem zajac a on sie swojnim dzieckiem wogole nie interesuje;/

Gość wcale mu się nie dziwię
jeśli u nich używasz takiego samego języka jak tu do nas, to nie wiem czemu się dziwisz. Ja też cię nie lubię, chociaż cię nie znam. I nawet sie z tego cieszę. Pa

Gość wkurzona na maxaaaa
owszem mowi ze np. GLUPIO GADAM jak mozna kogos wkurzac glupim gadaniem???? nigdy mu to nie przeszkadzalo a teraz nagle tak

TĘPĄ KURWĄ TO TY JESTEŚ SZMATO!! I TEŻ SIĘ WCALE NIE DZIWIE ZE CIE NIE LUBI JESTES PUSTA JAK BAŃKA MYDLANA !! LUDZIE WEZCIE TEGO DZIKUSA I NIEWYCHOWANCA OLEJCIE I NIC JUZ JEJ NIE PISZCIE !!! ZOBACZCIE JAK SIE ONA ZACJOWUJE !! pA

Gość wkurzona na maxaaaa
no super tylko ze tu wszyscy jaja se robia zamiast dac normalna rade ja zaczynam pisac grzecznie

Gość nie obrażając fyzjerek
przypominasz mi właśnie taką pindę po średniej daj Boże szkole....zero wykształcenia, zero obycia, zero wiedzy...jedyne co masz to długie tipsy, solarę i niewyparzoną gębę z wyglądem to zgaduję, ale wśród osób Tobie podobnych właśnei taki standard obowiązuje

Gość wkurzona na maxaaaa
ha nie wiesz jak sie myslisz tipsow nie nosze a na solarium tym bardzej nie jestem wiec....

Gość jakich rad oczekujesz
spytaj siostrę o co chodzi albo spytaj szwagra może sądzi że podburzasz siostrę przeciwko niemu, może jest o Ciebie zazdrosny ? może nie lubi gdy ich odwiedzasz bo chce się czuc swobodnie w swoim domu ? aż tak trudno samemu zgadnąc o co chodzi, to Ty ich znasz a nie my

Gość wkurzona na maxaaaa
mylisz*

Gość wkurzona na maxaaaa
no niby tak ale siostra nie wie o co mu chodzi ja tez nie wieew a zadko u niech bywam bo daleko mieszkaja to siostra czesto przyjezdza do nas na noc z malym

Gość wkurzona na maxaaaa
???????????

Gość jakich rad oczekujesz
Są dwie mozliwości albo faktycznie nie wie albo nie chce powiedziec by nie zrobic Ci przykrości. Skoro przyjeżdża z dzieckiem do Ciebie to sądzę że właśnei chodzi o zazdrość. Mąż sie wkurza że żona go zostawia samego. Jest zazdrosny o Wasze babskie ploteczki i może boi się że siostra sie na niego skarży Tobie.

Gość wkurzona na maxaaaa
hm jestesmy bardzo zzyte powiedziala by prawde wszystko gada mi a zreszta jestesmy 3 siostry i on nie lubial mojej starszej ale teraz gada ze nie lubi mnie juz woli bardzej ta moja starsza siostre bo on jest mezem mojej 3 naj starszej a gadal ze nie lubi tej sredniej a teraz ze ona juz jest lepsza niz ja moze to przez nowa prace albo nie wiem nie wim co myslec

Gość wkurzona bratowa
mój problem może jest śmieszny , ale czekam na wasze opinie na ten temat. mój szwagier nieustannie wyciąga ciuchy mojego męża z szafki (często bez pytania) i w nich po prostu sobie chodzi. Mężowi to niby nie przeszkadza , ale ja mam tego dosyć , bo to ja piorę prasuje i w ogóle . Nie wiem co zrobić , jak zwrócić mu uwagę , żeby go nie urazić