Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantoflarz

Mam ochotę na żonę kumpla- na sex z nią

Polecane posty

Gość pantoflarz

Wiecie naszła mnie chęć przelecieć kumpla żonę . Kiedyś nawwet się z nią całowałem , ale wtedy była jeszcze panienką a ja kawalerem. Najgorsze jest to ,że ona i moja żonka są koleżankami a jej mąż jest moim kumplem od lat... Wiem , że wielu krzyknie , że to niemoralne.. Ale mnie interesuje jak to fajnie zrobić ???

Gość zaczarowany nożyczek
myśle, że to tak nierealny, "niebezpieczny" i głupi pomysł, że aż cię to kręci - nie tyle ta żonka kumpla co całe zaaranżowanie sytuacji... proponuje pozostac przy samych fantazjach:P

Gość bej huchaj
To wymieńcie się. Ty daj mu na ruchanko swoją żonę a ty zerżnij jego. Wszyscy będą zadowoleni i nikt nie będzie nikomu nikt winny.

Gość pantoflarz
Może to pomysł , nawet kiedyś myślałem o "warsztatach" na dwie pary... ale to raczej nierealne. jak ją fajnie zagadać i namówić

Gość pantoflarz
szkoda , że nikt nie chce mi pomóc... :-(

Gość miła brunetka
jak ci sie podoba to jej to powiedz i już. i na co masz ochotę lepiej być otwartym do bólu:)

Gość nie sypiam z komiczne
ale jak mamy Ci pomoc? porozmawaic z nia za Ciebie???przeciez dostales rade..zrobicie swingers party, ale widze ze ty jestes meska pipa skoro sie boisz to zaproponowac chcesz pukac zona kolegi i kolezanka zony a boisz sie im o tym powiedziec.... ja to moge nawet zrobićza Ciebie, daj namiary

Gość pantoflarz
moze macie jakiś fajny pomysł jak ją namówić... ona wie , że ją chcę przelecieć. Wymyślcie coś ciekawego...

Nie trać czasu, bo i tak nie namówisz. No chyba, że jest nienormalna. Ponoć z kobietą zrobisz wszystko pod warunkiem, że jej tego nie powiesz, ale myślę, że to twierdzenie nie dotyczy mężatek.;)

pantoflarz Ty się ciesz, póki jeszcze masz ząbki..Niezły frajer z Ciebie leszczu...Seks z żona kolegi...? Kur...a chłopie, idz po rozum!!!!!

Gość pantoflarz
To mnie kręci... i co ciekawsze ona o tym wie ... ale jak dopiąć swego On się nie dowie :-)

Gość jakas tammmmmmmmm
moze ona tu siedzi ,napisz cos blizszego ;)

no masakra jak by sie dowiedzial. a dlaczego od razu patologia? ja tez mam rozna fantazje na temat kolegow meza..

wanesa no masakra jak by sie dowiedzial. a dlaczego od razu patologia? ja tez mam rozna fantazje na temat kolegow meza.. To powiedz to męzowi..może razem pofantazjujecie?...Wszystko zrozumiem, ale tego moja wyobrażnia nie ogarnia....

A nie masz swojej żony? :O Swoją przeleć, będzie podwójny zysk: nie będziesz zdrajcą i w dodatku śniadanko będzie smaczniejsze. ;)

23:22 zdecydowanie wiosenna człowieku a gdyby Tobie kolega posuwał żonę Pewnie by go to kręciło..

jasssne jak zwykle,,,faceci moga myslec o lekarkach krore ich badaja... o nauczycielkach, o sasiadkach i bog wie jeszcze o kim, a jak laska sie przyzna ze ma fantazje, to juz zle.. ;)

23:27 wanesa jasssne jak zwykle,,,faceci moga myslec o lekarkach krore ich badaja... o nauczycielkach, o sasiadkach i bog wie jeszcze o kim, a jak laska sie przyzna ze ma fantazje, to juz zle.. Co ty wogóle piszesz...Jesteś mężatką..Spodobał ci się pomysł pantoflarza..To może wczuj sie w sytuacje że wTwój męzulek jest teraz poza domem i dyma jakąs gorącą niunię zapomnając o twoim istnieniu...W końcu lubisz fantazjować...

23:28 zdecydowanie wiosenna jak źle Ci w małżeństwie i masz ochotę na inne kobiety to odejdź ale zdrada i to w dodatku podwójna...? zranisz i żonę i kolegę bo to się pewnie wyda brak mi słów A przy okazji parę zebów i połamane gnaty..Chyba że ten kolega to pipka do potęgi......

Gość pantoflarz
tak naprawdę to mam ochotę na seks z kumplem ale wstydzę się swoich pedalskich skłonności więc poprzez kontakt seksualny z jego żoną, w której był jego penis, chcę go poczuć :classic_cool:

Gość lump z wersalu
Myśl mózgiem nie jajami

Gość xxxxxxaaadda
Twoj stary

Gość pantoflarz
oderdobe masz przystojnego męża?

pantoflarz Wiecie naszła mnie chęć przelecieć kumpla żonę . Kiedyś nawwet się z nią całowałem , ale wtedy była jeszcze panienką a ja kawalerem. Najgorsze jest to ,że ona i moja żonka są koleżankami a jej mąż jest moim kumplem od lat... Wiem , że wielu krzyknie , że to niemoralne.. gdzie tam nienormalne? najbardziej normalne marzenia na swiecie..skoro jest atrakcyjna,ładna i sexowna to normalne:D.....z tym ze jak juz to zrobisz to musisz sie liczyc z pewnymi konsekwencjami....a mianowicie z takimi ze po 1/stracisz kumpla 2/stracisz zone 3/stracisz zone kumpla,bo bez zeba,z poobijanymi gałami to ty atrakcyjny juz dla niej nie bedziesz 4/bedziesz miał ksywe....osiedlowy jebaka cudzych żon:O 5/zaden kumpel (prawdziwy) nie poda ci juz łapy 6/stracisz 3 znajomków na naszej klasie patrz pkt 1,2,3 nie wiem czy warto...????

oderobe... tak moge sobie wyobrazic ze moj maz bzyka jakas goraca niunie, tylko ze ciezko bedzie mu znalezc lepsza ode mnie, wiec wiem ze tego nie robi :) poza tym, kazdemu wolno marzyc, mi tez :)