Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masssakkkka

Czy któraś z was korzystała z depilacji laserem??????????? proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość masssakkkka

Proszę o pradę w tej sprawie. Chciałabym zlikwidową włoski na brodzie i tzw. wąsik- jest to dla mnie strasznie krępujące, szczególnie przy zblizeniu z monim chłopakiem:( Inne metody zawodzą i poważnie zastanawiam się nad laserem. Tylko nie wiem czy warto, bo mało to chyba nie kosztuje? Proszę doradźcie!!!!!!!!!

Gość uparyra
Witaj, ja miałam depilację laserową, usuwałam włoski z brody. Uważam, ze bardzo skuteczna metoda, ale niestety nie dla wszystkich. Jeżeli masz zaburzenia hormonalne, to najprawdopodobniej laser też ci nie wsytarczy. Usuwałam laserem 3 razy, odrastały słabsze, rzadziej, ale odrastały i pani dermatolog u której robiłam tę depilację kazała mi zrobić badania hormonalne, wyszło coś tam nie tak, od kiedy biorę tabletki anty(Syndy) nie odrósł mi żaden włosek po ostatniej depilacji, a miałam ich 3. Włoski muszą być czarne, to zpewne wiesz?! innych laser nie usuwa.

Gość masssakkkka
uparyra - bardzo dziękuje za odpowiedź:) Fakt mam problemy ze skórą, a dokładnie to mam tradzik i nie wiem czy nie będzie jakiś przeciw-wskazań. Mogłabys napisać jescze tylko ile mniej więcej cię to kosztowało i czy to prawda, że przez miesiąc przed laserem nie wolno stosować żadnej innej depilacji????

Gość 83ania
miesiąc przed zabiegiem całkowity zakaz wyrywania włosów, cebulka musi być w skórze inaczej zabieg nie ma sensu, można podcinać podgalać ale nie wyrywać. tak samo z opalaniem, najlepiej jak włos jest ciemniejszy od skóry.

Gość uparyra
Pierwszy zabieg kosztował chyba 180zł, drugi 150zł, a trzeci i wszystkie bastępne były po 130zł. Tak kosztuje to w Lublinie.za samą brodę, wąsik chyba coś koło 130zł.

Gość uparyra
Przepraszam ten koszt był za brodę i szyję. Dodam jeszce że robiłam wszystkie możliwe spoosby depilaxji np elektrolizę i laser jest najlepszy naprawdę.

Gość masssakkkka
dzięki za odpowiedzi:) chyba się zdecyduję ale muszę jescze uzbierać trochę piniążków. co ile robi się kolejny zabieg?

Gość uparyra
to zależy, jak odrosną ci włoski, wtedy pójdziesz 2 raz i pewnie trzeba będzie jeszcze 3 raz, by był efekt.