Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nick/17

jak zmienić styl...

Polecane posty

Gość Nick/17

Witam:)jak widać po tytule tematu chcę zmienić swój styl.I chodzi mi tutaj zarówno o ubiór jak również o fryzurę .Ubieram się najdelikatniej mówiąc nieciekawie.Wstyd się przyznać ale do tej pory ciuchy kupowała mi albo matka albo siostra bo sam nie mam zwyczajnie ochoty chodzic po sklepach.I jakoś te rzeczy które mi kupią nie za bardzo mi sie podobają,ale oczywiście zeby nie zrobić im przykrości to w nich chodzę.Do niedawna jakoś nie za bardzo zwracałem uwagę na fakt że nie prezentuję się najlepiej,ale teraz coraz bardziej mi to przeszkadza...wiem,że nawet osoba niska no i niezbyt jakby to ująć...hmmm.."ładna" może wyglądać całkiem nieźle będąc dobrze ubraną i z dobrą fryzurą,wiem to, bo widzę ,że nawet tzw.pasztety wyglądają całkiem całkiem dzięki fajnym ciuchom.Ja natomiast mam problem z ciuchami,nawet jak zdarzy mi się samemu pójść do sklepu to nie wiem co wybrać...zawsze się okazuje,że albo spodnie są za wąskie a lubię szerokie(nie cierpie takich spodni które zwężają się ku dołowi,bo są wiesniackie jak h**)albo koszulka jest za długa.Wogóle ja mam trudniej żeby sobie wybrać ciuch bo niedość że jestem dość niski(170cm) to jeszcze chudy i zwykle wszystko w co się ubiorę zwisa ze mnie jak ze strachu na wróble(ehhh...wiem że to głupie porównanie:))Kolejna sprawa to buty...raz byłem sobie sam w sklepie obuwniczym i sobie kupilem buty,niby fajne,skórzane,ale okazało się że praktycznie nie pasują mi do żadnych spodni(pod wzgledem kolorystycznym ale nie tylko)jeśli już jestem przy kolorach to raczej ubieram sie w smutne kolory(z małymi wyjatkami):szary,czarny,granatowy itp.To też chcę zmienić.A jeśli chodzi o fryzurę to chodzi mi o to jak odpowiedni stawiać włosy na żelu...no bo ja pare razy stawiałem,niby ze mnie nie śmiali,nie komentowali,ale czułem się nieswojo...a może nie trzeba stawiać włosów na żelu tylko wystarczy być fajnie obciętym?Tylko że matka się by obraziła bo to zwykle ona obcina mi włosy ale myślę że wreszcie nadszedł czas na wizytę u profesjonalnego fryzjera.I mam pare pytań związanych z ubiorem i fryzurą: 1)Jaki marki ubrań polecacie?Tylko chodzi mi o takie młodzieżowe ubrania jakby co:) 2)Czy znacie jakieś sklepy z fajną młodzieżowo-męską odzieżą? 3)Ile kosztuje wizyta u dobrego fryzjera? Jeśli ktoś z was miał kiedyś podobny problem i znalazł jego rozwiązanie,jest po zmianie stylu,albo zamierza go zmienic bo nie jest z niego zadowolony-piszcie.Będę wdzięczny za jakieś wskazówki.Uffff...no to chyba tyle:)

Gość gość
ile maasz lat?