Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka23

intymny problem po namietnej nocy

Polecane posty

Gość edytka23

Spędziłam namiętna noc z moim chłopakiem (nie pierwsza). Kilka stosunków wieczorem/w nocy/rano, nie zawsze nawilżenie było wystarczające. Następnego dnia srom byl opuchniety i zaczerwieniony. Pomyslalam, ze to przez intensywnosc tej nocy, jednak nastepnego dnia nie przeszlo. Wrecz przeciwnie zaczęlam odczuwac swedzenie, a nawet pieczenie. Nie wiem teraz czy to grzybica czy moze jakies zapalenie spowodowane intensywnoscia tej nocy? Czy ktorejs z was tez sie cos takiego przytrafilo? Wizyte u ginekologa mam dopiero w przyszlym tygodniu (poniedzialek), sytuacja utrzymuje się 3 dzien, jest nieco lepiej aktualnie. Jeszcze w zeszlym u lekarza bylam po recepte, badal mnie tez i wtedy nic niepokojacego nie zauwazyl. Generalnie chodzi o to, ze nie wiem czy to moze byc wynik tej nocy i ewentualnie samo przejdzie? No i jak sobie mozna ulzyc do czasu wizyty u lekarza? Z góry dziękuje za pomoc, zartownisiom i podszywom z gory mowie do widzenia.

Gość u mnie tez tak bywalo
wlasnie w wyniku namietnej nocy, nieraz nie moglam siedziec tak mnie tam wszystko bolało, nawet mialam troche skorke jakby zdartą także widocznie musicie zainwestowac w żel nawilazajacy i tez polecam do posmarowania takiego bolącego miejsca - naprawde ci ulży :) i do wesela sie zagoi :P

Gość edytka23
ja wlasnie nie przyzwyczajona do takich namietnosci, dopiero przy nim sie tak rozbudzialm :) i zaraz po tej nocy zaopatrzylam sie w zel durexa ;) No, ale skoro objawy zamiast szybko ustapic, nasilily sie i staly niepokojace, to nie wiem, kiedy bedzie dane wyprobowac...

Gość edytka23
moze ktos jeszcze sie wypowie? znacie jakies leki bez recepty, ktore moga ulzyc do poniedzialku?

Gość mixed berry
rumianek lagodzi

Myślę,że możesz posiedziec w jakiejś miedniczce z ciepłą wodą z dodatkiem nadmanianganu potasu-dostępny w aptece bez recepty lub rumianek.A najlepiej jak coś takiego obejrzy lekarz ginekolog.Zawsze możesz skorzystac z porady udzielonej na izbie przyjęc ginekologicznej.Mają obowiązek Cię zbadac nawet wówczas gdy oczekujesz na wizytę u swojego lekarza.

Gość sivaa
Polecam maść clotrimazolum, tania zawsze biore ja ze soba na wakacje, albowiem w lato łatwiej o infekcje tej części ciała. Pomaga również po namiętnych nocach:)Aczkolwiek co do tych drugich to warto zaopatrzyć się w żel:) pozdrawiam:)