Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas trudnych decyzji - uczuc

Czy robię źle? Prosze, pomóżcie mi...

Polecane posty

Prosze Was pomozcie mi ocenic moja postawe, bo moze Wam sie to uda, bo macie wiekszy dystans do tej sprway. Otóz... Rzadko się zakochuję a z tego i tak zazwyczaj nic nie ma, bo... Ja nie jestem pewna. I tak jest zawsze! Ktokolwiek koło mnie sie 'kreci' stara sie mie zdoyc, zawsze jest odprawiany z niczym. Zazwyczaj nie podoba mi sie w mezczyznach tych którym podobam sie ja, albo ogolnie- COS. Np. jakas cecha wygladu, charakteru... Moje przyjaciolki maja na ten temat mniej wiecej takie zdanie: Dziewczyno, odprawiasz kazdego faceta. Przyloze ci jak nie bedziesz z tym. Albo: ON Ci sie nie podoba? Takie ciacho, nie wiem juz kogo ty szukasz... Ja tez nie wiem, kochane, boje sie, ze przez ta moja dziwna ceche nigdy nikogo nie zdolam pokochac. Zawsze tlumacze to sobie: " Nie chce byc z bylekim, bo przegapie tego jedynego. Ale on nie nadchodzi...

Gość boje_sie
Wymyślasz problem;] W końcu znajdziesz kogoś kto będzie Ci odpowiadał i naprawdę nie ma co się zadowalać byle czym. "Ciacho" to określenie względne. Masz jakiś ideał mężczyzny? Ja nie miałam... I też długo, długo z nikim nie kręciłam. Aż znalazłam kogoś kto jest dla mnie idealny i dał mi mnóstwo szczęścia.

Wiem, ze to pojecie wzgledne, zazwyczaj chlopak, który oszolamia moje kolezaki wydaje mi sie przecietny.... Tylko tak dziwnie mi, wokol wszyscy zakochani, a ja ciagle sama i nie z braku laku, z wyboru, co mnie doluje jeszcze bardiej:(

Gość boje_sie
Ile masz lat? Panikujesz naprawdę... Ja NIGDY nikogo nie miałam na stałe... Mijały lata, ktoś się zawsze kręcił, ale nigdy nie zainteresował mnie na tyle żeby stworzyć związek. Wystarczył jeden dziwny dzień - po egzaminach poszłam do baru i booom! 9 miesięcy razem minęło...

19

Gość boje_sie
No właśnie... Wiesz co Ci powiem? Zajmij się czymś. Dbaj o wygląd jeszcze bardziej niż teraz, zapisz się na jakieś kursy, zajęcia. Chodź w miejsca gdzie możesz poznać ludzi. Masz jeszcze czas i pewnie znajdziesz kogoś 'godnego'. Ja dopiero w 21 roku życia znalazłam, a wierz mi, że kulawa nie jestem:):):)

Gość kaczuszek
jak masz takie problemy to idz na zakon

nie warto byc z kims 'byle kims', prawda? Nawet jesli jest przystojny i lubisz go, ale nie czujesz TEGO? I nawet jesli tak sie dzieje po raz 10 z koleji? Czekac?