Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacksieczka

Jak odczytac to zdjecie Usg. Gdzie bobas?

Polecane posty

Gość blacksieczka

Witam... Dostałam zdjęcie od lekarza na ostatniej wizycie... lekarz mi pokazywał ale tak szybko ze nie zdążyłam zobaczyć i o. teraz nie wiem ;] Pomoże mi któraś z Was kobietki??

Gość coś nie działa
ten link :(

Gość nie wiem gdzie ten bobas
bo zdjęcia nie ma

Jest fotka lecz musicie sobie ją ściągnąć :D Jak dla mnie foteczka mało wyraźna za duży flesz jest,aż razi po oczach :D

Gość blacksieczka
kurcze inaczej sie nie dało zrobić...;/ wytężcie wzrok razem ze mną ;D

Ja to widzę dwa kółka.I chyba bym obstawiała że główka to ta po prawej stronie,bo zobacz potem jest taki pasek jak kręgosłup.Hmmmm

Gość blacksieczka
no wlasnie nie wiem co to jest... bardziej przypomina jakaś czachę z horroru niż dziecko.. ;D mi sie wydaje ze to jest jakiś bąbel .. znajoma miała tez taki tylko ze mniejszy i to był bąbelek .. nie wiem... mi sie wydaje ze na lewo tak jest profil jakby ... i raczka i oo... no nie wiem...

Gość blacksieczka
robaczek41 się zastanawiałam też...ale nie wiem czy nie powinno sie patrzec w tej takiej jakby nerce gdzie ta niby czacha :] i chyba napewno... cóz za skomplikowana rzecz az sie denerwuje ;D

Gość blacksieczka
princpolo to moj 14 tydzień... robaczek41 mi sie nadal wydaje ze to co zaznaczyłaś jako nózki to to głowa a to co głowa to nie wiem :D ajjjjć ;*

jestem pewna. ja widze i usteczka i nosek ;) teraz mozesz sie wszystkim chwalic ze twoje bobo ma sliczne usta :D princepolo- dziękuje ;)

Gość blacksieczka
no oczywiście że sie ciesze :D jak tylko lekarz mi wyliczał co moje dziecko już ma to w myślach poruszałam tymi organami ( swoimi) by wiedzieć czy ma wszystko na miejscu :D ma..:D ale dręczyło mnie to gdzie on sie znajduje ;D ale naprawdę nie moge sie nadziwic ze to co przypomina jakąś czache z horroru to ma byc głowa mojego dziecka... ;D dopiero ok 20 tyg. mam nastepne usg wiec czekam z niecierpliwoscia ;D

heheh ;) za blog się wezmę jeszcze, bo nie wszystkie teksty kafeteriuszy wrzuciłam ;) na razie nie mam czasu ;) a jak chcesz zrobić :classic_cool: to musisz: [ cool ], bez spacji oczywiscie :classic_cool: ps. fajnie sie bawilam przy szukaniu bobasa i albo mi sie zdaje albo juz mu sie formują półkule mózgowe ;)

robaczek toż Ty już możesz szukać zaginionego skarbu :D A i zajrzę tak z czystej ciekawości na Twój blog,zobaczymy jakie będą zmiany :D

Gość Co widać
Widać glowke (okragle z Twojej prawej) idac na na Twoje lewo zgieta raczka, potem stopka.

Gość blacksieczka
A ja sie ciągle przyglądam i zaczynam dostrzegać :D albo mi sie juz tylko zdaje ;D na kolejnym usg będę bardziej sie przyglądała :D jak doktor pokazuje ;D wiec jak już bede pooo... za około 6 tyg. to wstawie tu na tym topiku mojego bobasa i wszystko bedzie jasne ;D